Issand jumal küll, ega saa ju LOLLILE asja selgeks teha. Kui see asi läheb ka üle 45km/h välja, siis ega see asi pole sul automaatselt MOOTORRATAS. Tehase kiirusepiirang ei tähenda seda, et see asi peabki(ja enamuse puhul rohkem lähevad) täpselt 45km/h sul maksimaalselt aretama. Juht on see, kes EI tohi tehasepoolset 45km/h kiirust ületada. Kui sa sellise mopeediga sõidad politsei radarisse 50km/h, siis trahvi saad saa tehasekiiruse ületamise eest, mitte aga motikaga lubadeta sõidu eest. Kas nüüd hakkas midagi kohale jõudma? Ma kahtlen :lol:
Dvj, Hr. Jott, näita mulle kätte teema "lugejate mopeedid" ja kustutan selle teema siit laksust ära ning teen sinna.
Mina ei pea sulle midagi kätte näitama! Selgelt on reeglites kirjas, et siinne teema on kasutajate MOOTORRATASTE kohta. Miks sa oma mopiteemat näiteks kasutajate rollerid alla ei teinud? Erinevus ju ainult nn keretüübis, sest seaduse silmis on mõlemad ju mopeedid. 100 korda rohkem sobivad nende moppide teemad just rollerite teema alla. Või laske adminnidel teha alafoorum kasutajate vörrode-mopeedide kohta ja asi ants. Pole ju probleem seda neil teha.
Kui ma selle teema nüüd lugejate rollerite alla oleks teinud, oleksid sa raudselt selle kallal vinguma tulnud, et see pole roller.
Ammu proovitud selgeks teha, et enne sobivad need 50cc võrrid rollerite alla kui siia. Eraldi alafoorumit ka ei tehta.
Aga näe ei jõua ju vörrmieestele kohale Räägi ja räägi, isegi reeglites konkreetselt paika pandud, aga ei jõua ülemisele korrusele. Ja siis olen hoopis mina loll, kes ütleb, et need asjad üldse vales teemas :lol: