no , ma ostaks kindlalt tuunitud , kui saab hea raha eest , sellessuhtes , et hetkel nt jonxi ap ( kui on veel müügis) see oleks nagu super ost , sellessuhtes , et asja mootor on kenasti ära tehtud , ning asi lippab ka , seal võiks loomulikult mõningaid juppe vahetada.
isiklikult võtaksin stocki-kuna mlle meeldib nokitseda jne siis saan kõik oma käe järgi teha ja ümber muuta kui midagi vaja on-kui oled võhik ja tahad tuunida,siis on parem võtta stock masin-kuna kui hakkad tuunima-siis näed milline on mootor-mismoodi seda ja toda teha,-saad kogemusi-et kui ,masin katki läheb-siis oskad ise teha-mitte ei pea vanemaid pinnima,et tee mul to ja to asi korda,mul on kogemus,heroga-ostsin ta ära 750eek,(maha müüsin 500)(to kellele ma ma müüsin-andis selle pärast sugulasele tasuta)pärast tuli välja et mootor kokku jooksnud,ja nüüd kui kunagi uue projektika peaksin ostma,siis tingimus on see,et mootor peab töökorras olema. ps:ma loodan,et ott väga ei pahanda,et heroga nii läks.... :|
tuunitud masina all ma mõtlen ikka töötavat tuunitud masinat. muide tuunitud masina pekki keeramis võimalused on sama suured kui stock masina pekki keeramis võimalused. Seega soovitan osta töötavat masinat. mitte mingit romu. Aga eks igaüks valib ise ja teeb ise omad vead.
Tuunitud. Kuna stock jääb ilmselgelt lahjaks. Samas kui oleks üks esimesi rollereid siis võtaks stocki, kuna siis on teada, et pole soss-sepa käe alt läbi käinud.
minuarust jääb kõvasti peale stock. originaal seisus (ilma puutumatta vms) käivad suht hästi edasi, minuarust vähemalt, head vaiksed ja kütust palju ei võta. prgu enda rolleriga mööda linna sõita väga ei julge, alati vaatad seljataha, et keegi järgi ei jookseks või taarat ei lendaks
originaal mootor koos õige sumpa ja väikeste sisselaske/variaatori seadistustega väga hea, pole vaja mingeid ulme tükke mobotitele peale panna kui just võidu ajamas ei käi.