Twostep - MBK Booster 09 LUKKU !

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Twostep, Okt 11, 2009.

?

Kas see on projekt ?

1. Jah

81 vote(s)
    37.2%
  2. Jah

137 vote(s)
    62.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sest-

Sest- Bännitud Bännitud

69
    0
    0
    Re: Twostep - MBK Booster 09

Lase enda iste pikemaks teha, paned aind poroloni ja nahk ümber ja ongi olemas, maksad mingi 200.- vast

2. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0

räägi parem helariga, tal nkn varuosadeks kuna keegi ei osta... täna just vaatasime approxi ja inputiga et to suht rondiks läind. Siis elab rohkem osakesi mu vanast boostrist sinukäes :D

3. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0

Helar ei müü boosta juppe ja vahetada ka ei taha..ei tea ma kus saaks täpse kujuga teha selle istme, nagu originaal, eks näis, kas tellin selle istme või ey :lol:

4. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0

nii eilsest mhr sidur käes ja kaks paari tutikaid vedrusid deltale, nüüd vaja kenilt veel trummel ka järgi oodata pakkuge stc esipiduriheeblit, suht varsti hakkab valmima ka, ma usun, et mootoriga saab ühele poole juba kuu aja jooksul . Listi täiendust näha 1. lehel

5. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0

Kõik kupatus juba peal reduktor, sidurimöll ja tagapidur timmitudd, nüüd vaja veel oodata kuna 4strot mu asjad publrist ära toob, ja kolb vaja ära tuua.

Aga siiani ootan STC esipiduriheebli pakkumisi !

6. NRG

NRG Member

752
    0
    16

ema sul delta , se tavaline fly ju...

7. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0

Kle mul see kate ka olemas, loll , see lihtsalt ära võetud :D see delta, punkt 8)

8. helar1

helar1 Member

929
    0
    16

Sa mine pane mu boostale tagupiduri tross tagasi!

9. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0

Teema suht kaua tähelepanuta olnd, et siis vahepeal väga teind pole. Järgmine nädal vast Camexisse, ostan kolvi ära ja siis käimapanek jääb 4stroke'i ja Keni taha...nagu kohapeal saaks sissesõidu ära teha silkule idee poolest

10. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0

Idee poolest, kuidas sa ta käima kavatsed saada nii?

11. moto_kilu

moto_kilu New Member

676
    0
    0

Idee pooles kuumeneb see sul kohapeal üle, kui üritad sissesõitu tegema hakata!

12. NRG

NRG Member

752
    0
    16

idee poolest ei tohiks ta küll üle kuumeneda. vesijahutus võrrid võivad üle kuumeneda kuna neil pole radikal mingit ventikat stockis ja radikat jahutab ainult sõites õhk ;) õhkjahutusel käib to faking plastmass tiivik koguaeg ringi a jahutabki ära.

13. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0

panen võrri sees käima, väljas vaatab vastu -10 lükkan korra välja, tuksub 15 minta - korras . erilist loogikat nagu vaja pole või mis ? üle ei kuumene seal sittagi, külma õhuga jahutus parem olgu -1 või - 10 ..

14. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0

miinuskraadidega võib sul kütus juba tükki tõmmata. Pigem lase väljalaskegaasid voolikuga vms garaazist välja
    sees ei kuumene ta sul elohhi üle kui ta suvel ntx 25C ilmaga ei kuumene.

15. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0

:D äküll aitab kah :lol: pole oluline see väga

16. karlerik110

karlerik110 Member

339
    0
    16

Faking never-ever ei lähe kütus tükki, kui Sa just mingit räiget paska pole paaki kallanud. Kui väga suur hirm on siis osta tanklast kütuselisandit, mis ongi spetsiaalselt külmaga kasutamiseks mõeldud. Ise olen sõitnud -25c külmaga, ei külmund küll midagi ära.

Ja kohapeal käies ei kuume midagi üle kuna mootorsaag töötab ka põhimõtteliselt kohapeal ju. ega sa ei vehi mootorsaega ringi et mootor õhku saaks :lol: Rolleril on sundjahutus peal, sellest piisab täielikult.

17. Big-Vanja

Big-Vanja New Member

63
    0
    0

dvi tserman lajata pilte uuest küünlast 8)

18. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0

Mootorsael ja trimmeril on ka sundõhkjahutus muideks.

Milleks siis vesijahtustega mootoritel on karpasoojendus?

19. NaeL

NaeL New Member

1,276
    0
    0

Jamh, mul külmus ilma karpasoojenduseta siiber kinni koguaeg ja gaas jäi peale eelmine talv roxiga sõites ja tollel hetkel ei olnud mingi lahja mootor, niiet suht jama oli:D

20. karlerik110

karlerik110 Member

339
    0
    16

Räägime ikkagi õhkjahutusega rolleritest. Seda ma just ütlesin, et sundjahutus( ehk siis sama mis sundÕHKjahutus)
    See, et karpa ära külmub on hoopis teine teema. Aga see, et sundjahutusega roller kohapeal töötades üle kuumeneb on täielik nonsenss. Karpa külmumise vastu aitab natuke ka see lisand, millest eelmises oma postituses rääkisin. Kui natuke viitsid tegeleda, saad ka nii, et suunad silindrilt sooja õhujoa karpale või paned karpa ette mingi katte, et külm sõidutuul karpa peale ei puhuks.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte