Ära autoringis küll mingeid piirajaid maha lase võtta. Need võta maha kohe pärast esimest hooldust ja ise:d. Seal nad küsivad juba mingi 600 küünlavahetuse eest jne. Mõttetud hinnad. Aga rollerikohapealt nii palju et kena nagu ikka . Autoringis vist kõige kauem seisnud Sr. See seisis ikka suht kaua seal , võrreldes eelmistega. edu
Garantii kaob nii-või naa + sellise masina puhul pole selle 5 aastase garantiiga midagi teha. Ja seda ka et ükskõik mida sa näpid (piirajad maha , uus sumpa vmi) garantii jääb kehtima 1ks aastaks .
Garantii alla ei käi ükski liikuv osa, kindlasti ei käi ka gondlid. Gondlid tsekatakse kohe alguses üle niiet mingeid pretentsioone ei saa esitada gondlite kohta pärast. Niiet nüüd otsusta ise edasi.. Jah , Tallinnlased said Ap'st kunagi uusi amorte ja värke garantii all. Enam ei anta, nii on lihtsalt. (omad kogemused)
ma tahtsin kaa sama värvilahendusega rollerit aga sain musta ja olen üpris rahul planeerisin just et kui saan valge siis kõik kleepsud maha ja mõned osad veel valgeks värvida oleks püss olnud aga jah :wink:
ja muide kui hakkad kleepse maha võtma siis esi- ja tagakondlil olevad tulevad kergesti maha aga alumise kondli omad kuhu on aprilia kirjutatud neid on ülinuss ära saada ma mõttlesin et võtan mingi 5 minutiga maha aga võtsin 2 päeva neid maha proovisin nii fööni kui nitrolahusitga ja benaga kaa ikkagi suht nuss, mingi vähehaaval küünega nokid seda ja pärast nädalaega käed valutasid ja küüned katki ja kaa valusad
mul sõber lasi enda pillil sama värvikombiga nagu ragnaril ühel poolt alt selle kleepsu survekaga katki.
nojah ma survekaga ei proovinud aga see kleeps on nii hõre et ta läheb kohe katki kui tirima hakkad niiet kellel survekat kodus pole või midagi siis soovitan veidi aega varud aselle maha võtmisel :wink:
Nagu iga uue SR'i teemaga käib ka sellega kaasas 2 lk mõtetuid poste kas/kuidas/miks võtta piirajaid maha.. Ei tahtnud kedagi solvata, aga nii on alati. :lol:
Annan siis juba seti ära Reverse Kollased sidurivedrud 82 düüs 5,5g rullid Ja püss valma Okei, tee enne ikka ilusti sissesõit ära ja nii, siis teeninduses või mujal piirajad maha ja sellest isegi täiesti piisab :wink: