unta honda x8r-x

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by unta, Mai 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. unta

unta New Member

120
    0
    0

Mhm, aga to alles vast septembris oktoobris(talvepoole) siis ei kulu kogu palk ära ja saab teha:)

2. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Sel juba aju piiraja maha võetud, ja aitas ka, proovisime mu kunagise honda peal, 70cc oli 8) 8)
    Vaata CDId, väike sisse lõige tehtud :p :p

3. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Nahhui ta siis aind 60 läheb ?

4. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    selle teatud masina varikat üsna palju nusbertatud , võibolla nüüdseks vahetatud ei tea , aga eelnevalt ühe omaniku käes sai igapäev seda kuidagi sätitud ja lõigatud :lol: :roll:
    EDIT : Selle ühe omaniku käes vapsee läks 35 välja ainult :eek:

5. unta

unta New Member

120
    0
    0
    miks nad seda variot siis nusberdasid ja lõikasid:D?

6. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Pisikeste poistena on kõik targad :lol:

7. unta

unta New Member

120
    0
    0
    aga mis tollele siis ära tehti?

8. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    ma ei mäletagi enam , seda puksi , mis variatoorit tsentris hoiab , seda sai vist lühemaks lõigatud , ei ole kindel enam .

9. unta

unta New Member

120
    0
    0

krdi h0m0n1kkuj4d, (vabandan et nii ütlen) milleks neil neid asju nibida oli vaja:D

10. unta

unta New Member

120
    0
    0
    Vana krt, öösel äiksega tõmbas koer rolleri pikali ja üheküljepealt värvi vaod sees:S:S:S FUCKKKK! praegu ilmselt midagi ei tee, sõiduhooaeg läbi siis hakkan värvima, soovitage ägedaid värve:)

11. unta

unta New Member

120
    0
    0
    Nonii, vahepeal masin seisis ikka sitaks pikka aega lambist ei läind käima, säde oli komp oli aga ei läind

täna siis võtsime udiamiga mu armsa elektri trelli, panime 13 padruni otsa ja lasimegi masina käima:D nüüd juba pisut sõidetud ka
    aga kui seisma jätan siis räige jama käimapanekuga, kõigepealt peksa, siis hoia kätt karpa ees ja peksa veel jne jne ja siis healjuhul läheb:D

12. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36
    Perssses pill siis? :| :lol:

13. unta

unta New Member

120
    0
    0

loodan et lume tulekuni saab ära sõita, siis hakkab vaikselt nokitsema:D

14. anx

anx New Member

349
    0
    0
    sul saab liiga palju õhku järelikult kui sa kätt karpal ees pead hoidma käivitamisel...

15. unta

unta New Member

120
    0
    0

saabgi:D aga mul pole stock filtrit , ja koonukas on tõesti mõtetu siia peale

16. soni

soni Member

288
    0
    16
    osta uus aju või tee vana ära. see ongi piiraja , miks sul ainult 60 välja läheb. endal täpselt sama pill ja 50ccm saab tagal sõidetud

17. unta

unta New Member

120
    0
    0
    eelmiseomaniku jutujärgi on aju piiramata..aga üldiselt praegu ei tee ma midagi algul vaja ikak mootoripoolepealt korda saada asi:D
    praegu blokk alt ja toas vedeleb

18. stento

stento New Member

1,954
    0
    0
    lauri ise ka piiramata :lol:
    Kuule aga kirjuta mulle PSi typhoonist nii palju kui tead sellest, see nüüd minu käes

19. soni

soni Member

288
    0
    16
    selle aju peal on kirjas 45km:D

20. unta

unta New Member

120
    0
    0
    Üle paari kuu väike up kah. Niisiis sai ostetud uus (ühe mehe vana teise mehe uus) väntvõll, asi on päris kena nii et tänudkasutajale flatron:) nüüd ootan 15-ndat maid siis tellin ebayst remont kolvi(+0,5 mm) ja viin algselt masinaga kaasasaadud sport 50nese silku hoonimisse.. siisveel simemrid ja vändalaagrid odavahinnaeest soetada ja masin peaks käima:)järgmine up siis kui kolb käes :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte