UtzZo | Kymco Agility

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by UtzZo, Mai 20, 2011.

1. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Eile võtsin siis silku jne maha, silindril on hoonimis jälgi isegi näha veel ja kolb on ka ladno. Sõber teeb silindri ümber, siis vaatab, kas muudatus annab jõudu juurde v ei :lol: A, ma loodan, et annab, siis lõbusam. See nädal üritab masina kokku saada ja tööle, siis peaks kindlustuse ka äa tegema ja ongi suht valma. Tagapiduri trossi ka puhastab ja õlitab äa. Stuntbari teeb ka siis kui õige aeg on.

2. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Narmalno mazzin om ikkagi.

3. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    Ainus asi mis silindri endaga teha saab on lihvida pealt. Niiet kahtlen, et ta midagi silindriga teeb. Räägi täpsemalt

4. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Jep, lihvibki pealt maha veits...saab kompressiooni juurde ja loodetavast jõudu ka. Eks näha ole.

5. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    looda parem, et liiga palju ei lihvi. ning teeb korralikult seda. kui kõveralt lihvib ei pruugi sul see käimagi minna pärast
    Kui liiga palju lihvib hakkavad klapid kolvile pähe käima.
    minuarust oli silindripeal rohkem mahtu mida lihvida. silinder ise jäta rahule. Aga no, see kõigest minu arvamus.

6. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Nonii, tegi äa...ilus sile ja värki, ei ole kõveralt lastud ega midagi. Panime täna masina äa kokku, liigub päris hästi ikkagi, mu arust andis juurde küll jõudu. Tagale nüüd veel lihtsam saada kui varem vist, mulle meeldib igatahes.

7. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    kevin,teeme põlva kokkutuleku ka ?

8. I.P.C

I.P.C Member

326
    0
    16
    millega sa sinna ilmud? :roll:

9. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Täna sai siis kindlustus tehtud, mulle sobib, liigub päris hästi rsk...tagale lebo jne :lol: A välimus on mis ta on...hetkel ei viitsi korrastada ka, las olla. Mootor põhiline 8)

10. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Suurt midagi pole võrriga teinud, enam ise ei sõida ka, auto peale üle. 8)
    Isa teeb vaikselt seda korda, hetkel selline.
    Masin müügis ka!!

11. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Laupäeval või kunagi võtan 60cc silindri maha ja panen tagasi 50cc. Kel huvi võtku ühendust, leiame sobiva hinna. Silkul kompi tõstetud.

12. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    ma siiralt kahtlen, et neil mingit erilist vahet on.
    isegi 72cc ja originaali vahe on üli väike.

13. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Müüa siis 60cc silinder ja kolb, võib-olla vajab uusi rõngaid. Kel huvi siis PS.

14. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Päris ammu juba siis autopeale üle läinud, kellegil vaja võrri juppe vaja siis küsige :lol:

Jaga seda lehte