Ei tea ei koti eriti...mulle igastahes meeldib.Omapärane Kas lakk jääks kleepsude peale?Lakiks üle, siis püsib vast ilusana.
Omapärane võib ta olla, kuid ilusaks ma arvan, et ei jää.. sa peaksid kuskile veel ss stickerbombe tegema, et näeks ilus välja..
Täna oli igav ja siis läksin masinat puhastama.Mootori bloki peal oli suht paks mudakiht, seda andis maha võtta...Aega see võttis aga puhtaks mootor sai, nüüd peab ainult bloki tegemisse viima ja siis asi korras.Hiljem teeb plastikud ka korda ja värvib ära, peame asi on mootor, et see korralikult töötaks. :lol: Paar pilti kah: Enne Pärast
Hetkel UtzZo pool ja vaatasin seda spidoplastikut ja stickerbomb ise hea aga ta toppis mingi õpikute kile vms peale, see nussis suht ära selle aga pohh, ise tehtud hästi tehtud
Stickerbomb on päris kena. Aga kui tahad, siis mul oleks pakkuda kymcole soundboardi, selline, tumedam punane nahk on peal ja 120w 2pioneeri on sees. .)
Suvel juba sai möllatud linatänava kossukal Ainult siis olid tavalised kõllid sees.. Ja Kevin, kellelt tikksae rottisid? Normal töö..
Makki ma ei pannud, aga see eest panin 100w võimu.Elemendid on 2x110w Pioneerid, mingi subwoofer, mängivad suht hästi.Hetkel on puudu veel valgusmuusika...peab LED-ribad sõbra käest ära otsima ja siis külge monteerima.Hiljem võib-olla ka mingisugune naha peale panema, kui on viitsimist.Kunagi saab vast voltmeetri ka.Suht igapäev täieneb soundboard :lol: Igav hakkab siis teeb seda 8)
Mine käi laudas tõmba lehmal nahk maha ja pane see nahk soundboardile, must valge lehm, oleks kena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mis mõõt elementidel on ? 2x 4" ja 6" suba ? su 110w pioneerid on vb 20w rms ainult, niiet ära seda 110w nii suure kellaotsa pane. Mind huvitab muidu jh rohkem elementide suurus. Endal sama võrr seisab kuuriall 2 aastat, ootab oma aega. Ja kui sa jätad originaal rolleri aku sinna siis kaua kuulata ei saa seda musa seal. Mul olid kunagi creative p380 vms kõlarid seal pagassis. Mürtsusid mehemoodi need asjad. Aku tõmbas ka suht kiiresti kuivaks. Tunnikese lasin siis kickist käima ja läks edasi. Endal plaanis panna kaks 8" elementi panna aga vist ei mahu ära.
Ei tea mitu tolli on aga alguses olid mul lihtsalt Creative 2.1 kõlarid pagassi visatud, mängisid küll.Aku pidas hästi vastu, 1 päev lasime mitu tundi muusikat, peaaegu koguaeg põhjas, ei saanud nagu midagi aru, et aku oleks tühi vms olnud.Siis ma olin vändagänster, see aasta saab vast ikka starterigängster olla.Eks näha, kuidas käima masina saab starterist peale tümmi kuulamist.Aga jah, vähemalt on nüüd suve õhtut sisustatud...õhtul grilli ja värki 8) Mina DJ puldis :lol: Täna testisin, päris hästi mängivad, koridori oli kuulda :roll: Päeval kuulates valgusmuusikat ei pane tööle aga õhtuti paneb ikka.
Siuke relv et omg, Tümpsu pani nii et naabri Vašja tuli tõmbas Utzzole ahjuroobiga, Utzzo kukkus peaga vastu soundboardi ja nüüd Utzzol pää lahki, soundboard katski jms asja, A Vasja hää miis tõi väikese monomaki talle pagassi asemele, 4 suurt patareid läheb sisse ja kassett ka sisse ja asi nagu valatud Utzzol jälle hea meel Ei tegelt Kena tümps on sul Eks suvel hardbassi ka na GT ees?