See hoiab ikka täiega hästi kinni, a enne pese penaga 2ra ikka , ma ostsin autoasist vedelmetalli ja maksis aind 2.90€ aga enne seda ostsin tanklast mis maksis 13.90€ mida vahet , ja see 13.90€ läks laiali , isa tegi endal karteripõhja autol ära siiamaani peab
See nädal on olnud üldse jama, sõbrad panid mitu korda laksu ja nüüd siis mu käes kord... :-x :-x Sõitsin siis august läbi, seda ei saagi tegelt auguks nimetada, siuke lohk vms. Sõitsin läbi ja siis korraga tagaratas blokkis, siis suutusin põõsa sõitu vältida ja siis vaatan, et mis jama on. Ja mida ma näen...Blokk pooleks :-x :-x :-x Mootor laiali Reduktor siis Muu kraam Pakkuge keegi siis Kymco Agility blokki. Loodan ikka kiiremas korras selle korda saada 8)
Mul polnud üldse vario kaant peal, selle murduski. Lasin veel kusagil 90 km/h spido järgi ilma vario kaaneta ringi. Kui selle kiiruse juures oleks pooleks läinud, siis ei oleks vist midagi enam alles jäänud.
Ma paningi just 1.5g raskemad rullikud sisse ja tahtsin minna tippu uuesti proovida, aga enne seda läks plokk pooleks. See oli vist õnn, et pooleks läks, muidu ma oleks surma ka vb saanud. :lol:
Nüüd niikuinii blokk katki ning midagi enam teha pole sellega Tee natuke nalja ning remondi vedelmetalliga ära Ehk jääb pidama :roll: :
+1 taun, selliseid asju tehakse keevitusega, vedelmetall on lic mingi mõttetu pask. ja vaevalt, et kui keevitada, see kaua püsib.