sa krdi pensionär oled ise 1000 korda hullem kui jott,jott on pm 1 vähestest kes tegelikult siin foorumis midagi tarka räägib .
hahahaha mida sa ajad? :lol: :lol:[/quote] sa krdi pensionär oled ise 1000 korda hullem kui jott,jott on pm 1 vähestest kes tegelikult siin foorumis midagi tarka räägib .[/quote] hahahahahhahahahahaha jott mingi tegid varika v see su kaksikvend w?[/quote] Sa ikka tõesti napakas.
Nahhui mul vaja teist kontot siia teha, kui praegune ju veel funkab? Räägi, mis kasu ma sellest saaks? Sa vaata palju tal poste ja millal regas? Täis lammas ikka oled
Jah, kes on 60 aastane? Vana sina oled? 13? Sinujaoks on ta juba kordades vanaema, sellised sulle kihu peale ajavad? Rõve pole või? Ja muideks, selleasemel, et mind jubedates surmapattudes süüdistada võiksid kasvõi ühegi oma müügiteema reeglitega kehtivusse viia. Praegu EI OLE sul mitte ühtegi reeglipärast müügiteemat.
No see, millest igatahes sina rahuldust saad on paljudele juba selge...[/quote] jep, sinu emast[/quote] Jah, kes on 60 aastane? Vana sina oled? 13? Sinujaoks on ta juba kordades vanaema, sellised sulle kihu peale ajavad? Rõve pole või? Ja muideks, selleasemel, et mind jubedates surmapattudes süüdistada võiksid kasvõi ühegi oma müügiteema reeglitega kehtivusse viia. Praegu EI OLE sul mitte ühtegi reeglipärast müügiteemat.[/quote] äkki ma lslt ei taha oma nr-i igal pool avaldada? need kes siin tuhandete inimeste ees oma nr-i jagab on kahtlane
Kui ei taha, siis korista ka oma teemad ära, nii lihtne see ongi. Foorumiomanik ka ei taha, et kuulutusi ilma numbrita siia tehakse. Lihtne mis?