Re: Uurimustöö teemal ROLLERID Ehk on veel huvilisi täitma ankeeti. Vaja oleks veel ~10 hingelise ankeeti, siis hakkaks pihta ka analüüsimisega. Peale vaheaega on teil ka ehk lootust mingeid arve näha.
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID ma ple 91 benssu ammu müügil näinud ja ka 98-st kõrgem pole niisama igas tanklas kättesaadav ega suvalise põngerja läbukastile vajalik kütus. Lihtsurelik kindlasti ei tea mootori tootjast midagi ning hoolduses käijat võibolla ei kotigi mis õli tal seal sisse valatakse. E-tähist ei ole ma kolbidel, väntvõllidel veel peal näinud, ja üleüldse miks peaks see igal jupil peal olema, ei tea. "arvele võtta" asemel võiks siiski olla registreerima või mingi muu vähe viisakam väljend.
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID No, meil siin Võrumaal täitsa tavaline, et sõidetakse 91'ga. Vene kütus, mis teha. Kusjuures, küsitlusest tuleb välja, et enamus ei käigi hoolduses, seega peaks nad ju kursis olema. E-tähise all pidasin siiski silmas, et kas ta vastab Eesti nõuetele, et tohib Eesti oludes kasutada. Ala. "For Race Only" summutiga Eesti tegelikult tänavale ronida ei tohi (mida siiski paljud [enamus] teevad). Ja väljend "arvele võtmine" on täiesti sobilik, asi kooskõlastatud juhendajaga.
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID Paradan, Lõuna- Eestis 92 kütus, ehk venemaa oma, 91 ple küll näinud ega kuulnud
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID Mmm, ma ei viits vaielda, sama hästi võiks panna ka 76 jne... aga 91 ple nii eriti vene kütus mida eestis kasutadakse
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID Täitsin ka ära. Tekkis ka väike küsimus ,et kui mul on E-märgistusega sportsummuti mis teeb vähe valjemat häält kui stock ja selle hääle kohta tehakse kohalikule politseile kaebus, siis kas politsei tohib mulle määrata trahvi või keelata sõitmist ?
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID Väga suured tänud siis kõigile küsitletule, kes võtsid viitsimiseks ausalt küsimustele vastama. Oli ka naljamehi, kelle ankeete ma kasutusele ei võtnud, kuid enamus oli hea ja olen väga-väga-väga rahul. Nüüd pole rohkem tarvis, sai päris suur hulk vastajate arv, millest piisab ka uurimustöö arendamisel. Tuleb pikk ja unetu vaheaeg. :lol: Inimesed, kes tundsid huvi küsitluse tulemuste üle, siis tänaõhtul sai mul uuritud, mis võimsusega rollereid liigub enam ja leidsin, et vaid 55% inimestest sõidab määruste järgi kuni 50cc kubatuuriga masinatega. 36% küsitletutest on mootorivõimsus 70cc. Lisaks on töös kajastatud sellised võimsused: 60cc, 63cc, 72cc, 80cc, 82cc, 120cc, 125cc ja 180cc. Võime järeldada, et arvelevõtt võib ligikaudu pooltel rolleriomanikel kujuneda huvitavaks katsumuseks, sest seaduse järgi on ju tegemist mootorrattaga. Praegu aga veelkord suured tänud ja hoian teid ka edaspidi kursis olukorraga!
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID Mis puutub sellesse, et vaid 55% sõidavad mopeedidega... siis vaata ka kuhu sa oma küsitluse lingi postitasid. Kindlasti kirjuta oma tööse, mis kommuunist sa vastajaid said. Milline on keskmine vastajate vanus, kui noor oli noorim, kui vana vanim?
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID Paljud 18+,kes pole sellised tuunijad jne,sõidavad 50cc ning neid üprski palju.
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID Jepp, rallitaja, märgin seda kindlasti, see lausa kohustuslik. Aga, ei tohi kasutada et xx% inimestest, vaid xx% küsitletutest, nagu näiteks siin:
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID noku rsk leppar, ma tegin ka just äea taipohh sa ei pane mu võrrist pikemat juttu sinna ja kaitsmisel eraldi slaidi mu sinsust ei tee :lol: ei,teglt, sa oleks võinud minu võrrist töö teha üldse muidu ma sain enda uurimustöö 3- - - - (need seal taga on neli miinust) pohh, peaasi, et kahte ei saanud
Re: Uurimustöö teemal ROLLERID Demy, ära erutu. Küsitlus kinni ja teen järeldusi. Varsti lootust täpsemaid tulemusi saada, sest esmaspäeval pean uurimustöö ära viima. :|