Plaanid muutusid, mõtlesin, et vist ikka ei hakka värvima. Niisiis, otsustasin plastikud lihtsalt julmalt täis kleepida. Tean juba kommentaare: ''See on liiklusvahend mitte kleepsualbum!'' jne. Aga mulle meeldib, iseenesest ei tea, kuidas need plastikud siis välja näevad, kui külge panen. Aga praegu olen ülirahul. 8)
Hehe, hea, et teistele ka meeldib. Nagu näha, pole hetkel nii tagupidurisüsteemi kui ka ketti peal, pidurisüst. on vigane ja keti vb ostan uue.
Nojaa, taguvelg on tegelt kollane, vähemalt nüüd. Aga ega mind välimus eriti ei huvita ja velgede värvused ei häiri üldse.
Suured tänud! Eks ta nii ole jah, enne pole vaja läinud suht. Aga ärr vingu, ise oled ka mu käest kleepse saanud, ning ka Aiko. Otsustasin siis peale panna rattaspido. Lenksu küljes on pöörfi koht olemas 8) , aga mul on raskusi selle välja mõtlemisega, et kuidas ma panen selle kuramuse lugeja võimidaiganes esihargi külge. See peaks siis all pool olema, jublaka, millelt lugeja kiirust loeb on kodara küljes, seega see lugeja peaks olema sellega ühel joonel. Mul pole ühtegi ideed kuidas ma selle lugeja upside down amordile peale kompunnin. :?
Haha, mis selles kleepimises erilist on? Kleeps läraki peale ja üle serva jäänud osa lõikad paberinoaga maha.