Hehe, kõik on norm, aga ma pean seda õiget kohta ratta küljes arvutama hakkama, kuhu ma selle ''junni'' panema pean, kust kiirust loetakse.
Nii hull asi ka nüüd pole. Tänud, enda arust näeb ka hea välja. Väike video ka siis: http://www.youtube.com/watch?v=0n0DjNlijss PS! Sõidab mu vend, mitte mina. Vend on mingi 189cm pikk vist.
Mis ristsugutis sul on ? Atm ja Pitpro täiesti erinevad firmad , Ei näe just kõigeparem välja aga noh edu .
Pff, mootor on Pitpro oma, raam ja muud asjad ATM-i omad. Samas, ma võin selle PitPro-ks ka tembeldada, sest tsiklitel on passis ka nimetus mootori järgi minu arvates.(ärge näkku lööge, kui valetan. . ) Ja ikkagi, igaühel on oma arvamus, endale meeldib, ega teistele ei peagi meeldima. Nüüd veits tsikli kohta ka. Olen ostnud uue siduriheebli, käiguvahetushoova, keti,õhufiltri, kasutatud aga enamvähem korraliku Innova tagurehvi ja tutika Kyoto esirehvi. Peale olen pannud heebli, käiguvaheti ja keti, rehvide järgi hetkel veel nii väga vajadust pole. Pilte pole mõtet lisada, võtab teemas ainult ruumi ja egas seal miskit näha ka pole.
Heh, no inglise keeles on ''gear shifter'' seega, käiguvaheti. Aga, et arusaadavam oleks, siis võib öelda ka käiguvaheti hoob.
mind on alati huvitanud kuidas sellise alamõõdulisega pikemal sõita onja kuidas edasi kerib ilmselt jääbki huvitama kuna osta plaanis pole