ülejäänud tartukad oleks võind tulla ju nursis oli enamus aega varjuall passimist, sest vihma sadas.sai siis seal paar ringi ka raja peal lastud ja ns juttu aetud j2pe lasi hullu seal täiega
väga vahva hooaja avamine oli ,pmst me tulime tartust võru hooaja avamist tähistama kuna saime vaid paar kilti sõita koos kevin ja margo olid vägagi sõbralikud,ja suur tänu kevini isale
ei ja pinna oleks saand parema ja sinna rohkem rahvast kui oleks planeerinud, selle korteri sai ka nii linka lonka ma ei teadnud kas tahetakse jääda siis või mitte, ja sinna mindi ka mingi 11 ajal alles ja plixidel paljudel olid selleksajaks juba muud plaanid, mingi 9 oleks pidand minema vnii siis oleks asja ka saand, muidu vihmase Ilmaga oli suht hea meil elmetiga sr50R iga sõita mis ei olnd timmis ja vahel otsustas lihtsalt 30nega sõita se roller
Ei no see läbi bihma sõitmine 30 oligi kõige toredam asi üldse ju. Ja pärast lepindi kuuris kükitamine veel
henz says jeezuze kohta see on mu iidol Ei mudu tra unustasin küsida peremehelt kuhu athena jättis ja noh eks paar äriklassivenda oli kohal kah ;D
Nursis tehtud Henzi iidolist pilte näete homme, kuna praegu millegi pärast arvuti ei tunnista fotokat ära.
kes veel sis äriklassist olid seal?maitea ma ei tundnud enamusi ära ka teid. athenat ikka vaja poleks olnud nad oleks seal jäpega mingi tiimi veel teinud .
mõned leidsin. http://fotoalbum.ee/photos/aeroks/68791133 keegi võiks selle video panna kui burksiputkajuures olime.
no te vahetasite terve päev kuskil silkut ka ju a mis to väimelas oli mingi hea möll v? kas to väike tüüp oli twostep v?
Me tulime tartu ju osadega, paps nüüd ära ei tunne mind v? ma se noh sinise jopega ja no suht armas. Tsermps jah