teised sõitsid seal rivistuses. mul esiratas liikus 45km/h taga rattas 75km/h Üks aprilia uimerdas seal ees. Siis mul ja Kristoxil hakkas igav ja hakkasime vingerdama. ja ma jõin õlut natuke
Ma ei tea, kuidas oli Nurssi minnes, aga, Võrus sõitsin max. 40 kmh, vahepeal Jeezuz sõitis küll mööda, aga enamjaolt püsis seltskond kenasti koos 8)
Võrus täna nägin Kenorit ja Celicat sõitmas. aga seal oli veel mingeid rollusi. Nii aeglaselt sõitsid, et ma ei hakkanud neile käppagi viskama
see oli joppamine. Selle et oleksid mulle tiiru andnud siis ma oleks saanud 135km/h Selle et ma oleks eetrit lasknud õhupuhastajast sisse.
aa liikus aeglaselt ok aga keegi ütles, et mina sain istuda. aga ma ei mäleta. ja mida ei mäleta seda ei ole olnud. selle et mul protokolli küll taskus ei olnud
Se pidin mina olema muidu Lasin pikalt üle ristmiku tagal aga rait tuli järgi ma keerasin otsa ringi ja littisin mööda raidist ja hiljem pani mnt punased vilkurid tööle siis jäi rait lihtsalt viimasena seisma slp.
Kes nod tegid ma ei saa aru. Tuleb minna mõne tüübiga uksetaha ja telfid ja digikad käest võtta ja pärast tagasi anda.
otsige üles. türa telefone ei ole w ? või ma ei tea. varsti saab kuu aega mööda ja videosi ikka ei ole. ma tahan teada kas on pettumus või ei ole. Pinge on nii üles keeratud selle viivitamisega trra !