Üli mõnuzz näeb välja, armatuur on kena jaa tuleme kaa tartukatega tiirule kunagi kaeks üle selle meistriteose
ehh sitaks hea asjaga oled hakkama saand ikka. ega siis mida tuled suunad olemas nüüd vaja aint arvele võtta ja linnapeale laiiama
OOtaks nüüd nende tüüpide kommentaare kes mölisesid kunagi, et ise ikka mõtetu asju teha lihtsam poest osta, ma arvan see asjalikum asi isegi kui kickassy projektid
ma pole välja lugenud, et mis mootor selle peal on, tundub suht kuri asi olevat, sumpa juba üpris vihmavee renni moodi
Väga räige.Hullu tööga oled ikka hakkama saanud.Ma soovitaks panna sinna pea kohal olevale raami kohale tulede rivi siis oleks pimedas vähe lähedam vast.Aga sellegipoolest 10/10
tuled on isegi 110w , rohkem ei kannata genekas välja. vb sellel pildil tunduvad jh et lahjad, aga teglt valgustavad teie võrridest tunduvalt paremini.
samuti asi näeb väga ponks välja v-501 muidu äkki viitsid(kui tahad) öelda selle summa mis selle masina ehituseks läks pean veel kord ytlema ylihea näeb välja (Y)
V-501 v2ga küva töö 8) sa võikski neid tootma hakkata ja müüma, kõvasti etem , kui mingi muu hiina tsinsu bagid :lol:
raha läks mista läks, ligi 20k , mis ei sisalda materjali, paljusid juppe mis tasuta saadud, elektrit, jne.....
http://www.streetfire.net/video/Chasin-Par_733562.htm väike ette kujutus, kuda mootor peaks liikuma, kui on see sama mootor