Kus sa seda võtad et porr on ? Arvad et mingi 12" SPL koleda välimusega ja kohe sitt asi ? Või et kolm võimu pannakse mingi porrile järgi ? See pidavat 3 kilone olema siis teeb möllu küll ja küll. Läbi kaamera tundus tõesti porr
Kui selles videos nähakse huumorit, siis need inimesed on küll imeliku huumorimeelega. Lõhuti ära teise inimese sõiduvahend, inimene sai viga ja teie arust on see siganaljakas ka veel. Pange end põlema! Kodanik Kiho võiks minu poolt sellele idioodist autojuhile ühe hea tou jalaga perse anda.
Oh issand, vaadake esiteks võimu, siis vaadake paigaldust. Krt ime, et sõidu ajal asi põlema ei lähe. Massi ja pluss juhtmede vedelevad pagasnikus puntras. Väike säde ja halleluuja!
kui ei valita normaalne kiirus, siis jah "juhtub", aga kui sõita normaalselt, siis ei juhtu. siit moraal kõigil ei juhtu :wink:
Mis oleks pidand seal kaamera ees ulguma siis? tra oli mats siis oli, kõigil juhtub.[/quote] Mitte ulguma vaid käituma nagu normaalne inimene. Normaalse inimese käitumist ma küll ei näinud.
Mitte ulguma vaid käituma nagu normaalne inimene. Normaalse inimese käitumist ma küll ei näinud.[/quote] Word!
Jube targad vennad kõik! Subwoofer pole 3k jah, see oli niisama "jutt". Ja ma ka aru ei saa, mis me oleks pidanud siis krdi ennast elu eest varjama seal kaamera ees? Või siis hoopis nutma, et siuke värk oli? Oli siis oli, mis seal enam, sündmuspaigal olid kõik õnnelikud, et niigi läks!
Mida siis enam jahuda, hälvik tekitas liiklusõnnetuse, oli ise süüdi. Pole mingit tähtsust, kui kiiresti või aeglasti keegi sõitis. Videot vaadates pole see oinast juht, küll sellest avariist mingeid järeldusi teinud. Tal on täiesti suva sellest, mille ta korda saatis. Mõistus pole veel alumisest kehaosast üles jõudnud. Loodame, äkki on lootust, et jõuab. Lootus sureb viimasena.
Õpi komasi panema, loe teemat ning seejärel lisa oma "tark jutt". Sa nägid oma kullipilguga juhti ka kuskil seal videos??? Vapsjee vend oled seljuhul... Põhimõtteliselt on mul sinusugusest isehakanud maailmaparandajast suhteliselt savi, kuid mind lihtsalt huvitab, mis kuradi valu Sinul selle asjaga on? On sul midagi sitasti nüüd, et selline asi juhtus? Arvan, et mitte. Asjaosalised said väga hästi aru, millega hakkama on saadud ning nad on oma karistused saanud! Oleks tore, kui see teema sinnapaika nüüd jääks, ma ei viitsi mingit võidu chattimist korraldada :wink: