Ei mõelnud just piibet. Pidasin silmas Karuse-Kalli teed. Ennist valetasin ka tiba selle nn lennuvälja pikkuse üle. Tegelikult on see lennuväljaosa 3km pikk.
Kus siis suure suuga lubatud pildid on? Hirmsasti kõik lubavad, aga kui vaja tegusid teha, siis pole mehi kuskil. Sa poleks esimene
No ma ei tea kellele sa midagi saatsid, aga kindlasti ei olnud see mina, sest sinu poolt pole minule ühtegi ps-i tulnud.
kuulge tarkurid ja muidu vennad, kas te sellele ei mõelnud, et see video võib opärined Indiast vms paigast, kus nagu liiklus eeskirju kui sellist ei eksisteerigi sell moel nagu meil või mujal arenenudmaades? :lol:
See pole enam üldse tähtis, kus see video on tehtud. Ja seda ei tõesta keegi, et see just kiirteel filmitud on. Mina väidan, et ei ole ja asi ants. Tähtis on see, et üks mees siin väidab, aga tõestust pole siiamaani, et rumeenias ja teistes balkanimaades on lubatud kiirteedel hobustega ja traktoritega sõita.
Kas sa teemat üldse lugenud oled? Tundub, et mitte. Mina ei pidanud midagi tõestama vaid üks teine tarkpea. Juba pikemat aega tõestab.