V: Saunapunkt.ee peolt 16 ja 17 augusti vahelisel öösel !!

Discussion in 'Omavoliline kasutamine!' started by Sly, Aug 17, 2010.

1. Sly

Sly New Member

129
    0
    0
    Re: V: Saunapunkt.ee peolt 16 ja 17 augusti vahelisel ööse

Kui veel täpsemalt loed siis kirjutasin veel et kui keegi näeb mõnda kuulutust siis andke märku. Sellepärast ei saa kustutada veel.

2. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

sorry OT pärast, aga tegelikult mul päris mitmel sõbral laagrikatege probleeme olnud, või noo laagrikad on nende võrridega huianud. Alati on olnud nii, et laagri vennad lendavad peole kohale, siis tsillivad seal omaette vms ja pärast kaovad ära koos võrrijuppidega või viimanekord isegi koos võrriga. räägin sellest viimasest korrast veidikene lähemalt. Oli kellegi sünnipäev vms kusagil nõmmekandis, seal oli oma rahvas algul, pärast keegi teadis neid laagrikaid, need läksid ka siis sinna. oma rahvas läks tuppa ära, laagrikad jäid välja. Läks veidi aega mööda kui üks kutt jooksis tuppa vaatas ringi paar sekundit ja jooksis välja. Hiljem, kui välja mindi oli üks MBK Nitro kadunud, kogu rahvas hakkas kohe otsima, leidsid rolleri eemalt metsast sumpa kõver süütelukk puru, kondlid mõrased kõik asjad laiali jne. Lükkasid siis rolleri siis tagasi sinna hoovi kus ta ennem oli ja helistasid laagrikatele vms. Need läksid sinna tagasi ja lendasid omanikule peale, et tra sa ajad meie pole midagi võtnud ja tahad paneme molli sulle. mingi siuke teema oli,ühesõnaga sitaks õhkutäis on need vennad ikka jutt kõlab ka suht samamoodi nagu paaril vennal siin teemas kes laagrikaks nimetab ennast. teistel pidudelt on lihtsalt küünlapiipe ja asju maha tõmmatud ja kaduma ka läinud. Kusjuures see mbk oli majasisehoovis sees ja üks kutt kes ennast enne üle tõmbas ja magas kusagil hoovis ütles et ta kuulis kuidas seda ka käivitada üritati, aga kuna ta nii üle oli, siis ta ei suutnud ennast liigutada et asja kontrollima minna, igatahes olge ettevaatlikud nende kuttidega.

3. Axl93

Axl93 Member

71
    0
    6

Seljuhul on tegemist teiste laagrikatega.. Meil on siin 6-7 eraldi kampa.. vb isegi rohkem.. anyway me pole nõmmel peol käinudki ja nahhui me teiste võrre peame peksma kui teame paljuj tglt inimesed vaeva nendega näevad.. ise austame enda ja teiste omi väga... vb selljuhul selle MBK Nitrol mingi teine laagrikate kamp !!!!

4. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0

kahju , et laagrikad , vno v2hemalt meie seltskond , pidutsevad ainult laagris . vahepeal on minek veits kaugemale , aga see ka tuttava juurde , ja ikka rollerid on korras . kust sa yldse v6tad , et just MEIE seltskond teeb selliseid asju ?

5. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0

shit story , ma ei tea mis laagrikatega tegemist siis on , aga meie need pole niii et jah , very sorry , cry a river .o.0 :lol:

6. Sly

Sly New Member

129
    0
    0

Kusjuures samasugune teema oli iPodi kadumisega ka. Kui oli alt laua pealt kadunud hakkasin otsima ja küsima kus Ipod on, sellepeale need keda mai tednud, öeldi kohe et veel korra nendelt ipodi küsin saan molli... Niiet jahm..

7. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0

noh sorry , vaan anna oma msn räägin veits suga, normaalselt äkki saame jutule vms ? PS ME ! :lol:

8. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0

loll jutt suhu tagasi ! btw kui ta üle oli , kuidas ta midagi kuuleb ja värki , see vend ei saa muffigi aru :lol: , ja esiteks mis laagrikaid sa mõtled ? nagu juba öeldi on laagris palju raffast ja ma arvan et kui on mingi nõmme pidu , et plõksima mindi siis olid need suuremad laagrikad niiet jah :p
    me respectime teisi , kui nemad meid vastu respectivad , niiet kui tahad peace , siis lõpetage see teema siin ! :)
    ja PS me kui midagi on ! 8)

9. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

eiei, rahu nüüd, ma pole otseselt kedagi siin silmas pidanud kuna ma ei teanud neid isikuid ja ma ei tea ka teid, vanust oli nendel kuttidel ja vähemalt 17aastat. Sellesmõttes et kui ma ütlesin et laagrikad, siis ma tean et see rahvas oli laagrist pärit lihtsalt, ma pole otseselt näidanud tema või tema peale näpuga, et tema võttis ja tema tegi. Btw koffer, kui sina pole midagi teinud, siis miks sa siin nii kettasse lähed ja miks sa ennast nii räigelt kaitsta üritad, nagu oleks keegi sulle peale lennanud oma jutuga ? see on veidi kahtlane. Ja ära hakka siin jälle pihta, kuna ma pole öelnud et sind süüdistan lihtsalt see tundub veider kuidas sa ennast laagrikaks pead, nagu on juttu et laagrikad hakkad sina kohe et mina pole teinud jutuga pihta jne

10. Style0

Style0 New Member

14
    0
    0

laagrikad hoiavad kokku , ja koffer pole 6elnud otseselt , et tema pole midagi teinud , vms . ja siin teemas on rohkem ipodide varastamine , kui see , et mitte meie seltskonnast keegi tegi kellegi rolleriga nii .

11. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0

pmst see ei aja kettase ? lihtsalt , üli närvidele käib kui süüdistatakse , ilma asjata kedagi , ja eriti närvidele käib see kui keegi ei tea asjast midagi ja sekkub vahele ja paneb oma suvaka teksti ka kampa nagu oo " laagrikad" peksid selle sodiks blablabla ... kust tead üldse et laagrikad , mis sa käisid küsimas " OU KES SA OLED ? " :lol: niiet jah , ma ei viitsi sel teemal enam siin vaielda , ja ma ei ürita ennast kaitsa , vaid see väga lame mis siin on ja algul ajas jah ketasse kui öeldi et wtf , süüdistatakse laagrikaid , ja elan siin ja elavad ka siin teised niiet jah , ei ole siin mingeid vargaid ,kui saad tõendi et me varastasime siis palju õnne , aga me lihtsalt ei ole siuksed . peace :lol:

12. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

No türa kui vennad lendasid platsi sinna ja jutt oli selline ou me oleme laagrist ja meile ei ütle keegi midagi sitaks kõvad vennad oleme, ise ütlesid et laagris on 6-7 kampa, mis sa põed siis kui sinu kamp pole midagi teinud, Mis vahet sellel on et ipodi kadumisest? ma lihtsalt edastasin infot mis kogemused mul endal laagrigatega on( ma ei väida et teie kambaga), et teised teaksid millised vennad on sel ( mõnes muus kambas võibolla)

13. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16

inimene üritab oma asju tagasi saada ja siis peab veel kirjutama vabanduskirja et ta otsis ma varastatud vara ? , täisants oled ikka. need kes ei olnud asjaga seotud siis ei pea siin halama hakkama , otsitakse ikkagi varast. ja kui keegi annab vargani viiva info siis usun et on selle eest ka vaevatasu välja pandud .

14. Sly

Sly New Member

129
    0
    0

Jap teema ikkagi iPodi kohta :D
    Ipodi kadumisest juba päris pikk aeg möödas ja senini on öeldud
    et Jürgeni nimeline inimene võttis selle.
    Kirjeldus: lühemat kasvu, kuskil 17-20a vana. ja männikult pärit nüüd.
    Algus öeldi et laagrikad, sry aga pole kindlalt väitnud ju et laagrikad rottisid, vaid mulle öeldi et see võis olla laagrikate punt kes selle võttis. Sellepärast ka kirjutasin et Kahtlustatakse, see on ka esimese postis muudetud nüüdseks. :roll:

Aga ikkagi äkki keegi teab seda isikut? või oskab midagi täpsemat öelda. LAagrikad kes te seal peol käisite äkki keegi teab seda * Jürgenit * ?? seljas oli tal mingi triibuline kampsun, ja lühemat kasvu vend.

Oleks väga tänulik kui keegi kuidagi aidata oskab. :roll:

15. keyor

keyor New Member

45
    0
    0

minu arust võiks keegi mode selle teema puhtaks teha mingisugusest mõtetust kampade teemast.
    oled infot ka saanud vahepeal enada asjadele?? :roll:

16. Sly

Sly New Member

129
    0
    0

Kahjuks pole praegu rohkem lisainfot saanud, tean kes see vend oli enam vähem, aga seda kuidai tõestada ei saa ja ühesõnaga suht per..s seis.
    Kui just mõnda kuulutust netist ei leia oma ipodi kohta või keegi midagi rohkem öelda ei oska. :roll:

Aga tänan küsimast.

Jaga seda lehte