võrus ? eitea kui näen siis võtan istmealt õhupyssi ka välja ei tglt jah kui näeme siis on arvatavasti masin käes kah ja teeme sulle kõned sisse
Tartust Ropka tänavalt varastati ATM SM ära. Kui keegi on kuulnud midagi siis antku 110 teada . Haiged vennad ikka, võtavad teiste rolle ja peale seda mängivad lolli ka veel omanikutega :|
See siin videos , yamaha neos ei ole v ? Loe , ennem esimene post läbi , kui midagi postitama tuled .
mnja omanik juba suht ammu ajsa unustanud, suht kaua aega tagasi oli ka eelmine aasta vms. jsumps oli küll eriline sellesuhtes ja nii...Suht kindlalt varuosadeks ammu läinud juba.
Olen üsna kindel et olen seda viimase nädala jooksul näinud ihastes ringi peenestama mingi 4 korda vhmalt
Aga kui näed, siis võta sappa kohe või uuri kuhu liigub. Politseis on ka asi ja võid 110 ka valida. Minu number: 5544276 Ihaste mul siin kõrval, olen autoga 5 mindiga seal.
Ei ole 100% kindel aga värv on tundus kaugemalt küll täitsa sama ja jogR Oli kaa... Aga eks siis jrgmine kord võtan sappa ja vaatan kuhu neil minek ja kui võimalik võtan rajalt maha ja helistan siis kohe
ei tea ma letsin rkst kahtlase teema,pead yle vaatama sellemtundub suht sama: viewtopic.php?f=41&t=51924
roller alles ? kui ei ole siis mingi vend tahab dokumente teha JOG'ile , viewtopic.php?f=5&t=55083 äkki aitab sind see natukenegi.