v2ikseRasmuse Yamaha Aerox 02a.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by v2ikeRasmus, Aug 6, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. miku99

miku99 New Member

174
    0
    0
    :lol: :lol:

See liblikas sobib hästi sinna. :wink:

2. RagnarA

RagnarA New Member

738
    0
    0
    ehitavad ilmselt kraanikausi rollerile peale:D

3. kelwin

kelwin New Member

150
    0
    0
    sinna läheb spido äkki ? :roll:

4. nrgchris

nrgchris Bännitud Bännitud

805
    0
    0
    Aihh my bäd ma vaatasin et värv :D

5. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0
    RASMUS ÕIGEKIRI :D . Taavi , su ema mingi kunstnik väää ?

6. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0
    Need Tannid on ültse imelikud :D
    Nagu aru saanud olen siis Ema on mingi uuber proff ja tegeleb kõigega millega saab värvida, Isa toob autosi ja parandab, Garaasi juures on Igasugu keevitajaid, treialeid ja muidu mehi ning Taavist me ei räägi ning Tanel vahendab kõikke millel väärtust on :D

7. NRG

NRG Member

752
    0
    16
    Nii jumala äge kui kõik perekonna liikmed annavad oma osa projektile :p
    ja se garaas ka seal tõrvandis üli kõva,seal kohapeal rohkem rollerite juppe kui selveri laos kaupa :D
    ja no mai tea te mingid imevennad no,lihtsalt nii kuradi hästi jookseb se rox malossi spordiga :p
    Palju palju edu teile sinna Tõrvandisse! :wink: :wink:

8. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    kas see mitte 77 big bore polnud?? videost jäi meelde kõrval oli kirjas 77cc bigbore. aga ma ei ole tervet teemat läbi lugenud. sorry kui pange panin :p

9. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0
    me naljatasime et see 77 bigbore . Aga tegelikult malossi sport 70 puuritud mingi 47.6 vist .

10. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    Tegemist on sama silkuga mis artu aeroxil oli, ehk see sama aerox ka :D Ja tegemist on siiski malossi 70 spordiga.

11. raks100

raks100 Member

634
    0
    16
    siis liigub see 70cc sport küll päris vastavalt. :p

12. NRG

NRG Member

752
    0
    16
    se liigub kindlasti paremini kui muidu liikuma peaks :wink: :D

13. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    See on see Taavi Tanni timmimine :wink: .Muidu ootan neid pilte juba :D

14. v2ikeRasmus

v2ikeRasmus Member

311
    0
    16
    Kuule ma usun et see on andestatav. Ma olen viimastel päevadel maganud ainult 4 tundi ööpäevas kuna olen kõik oma aja pühendanud rolleri valmis saamisele. Loodan et reedeks on koos.(rõhk sõnal loodan). Hetkel just tulin garaažist. Täiesti siiiiibbbbbeeeerrr on juba.
    Täpselt nii...
    Milliseid pilte?

15. keeway.

keeway. New Member

545
    0
    0
    to liblikas seal ikka megakena :wink:
    Aga kui palju see riffelplaat maksis ? :D

16. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Haha, keegi jäigi ikka uskuma seda BB juttu :lol:

Väga meeldib see roller, saa aga valmis, siis lükkame joonele ka :D

17. v2ikeRasmus

v2ikeRasmus Member

311
    0
    16
    peast ei mäleta kui suur huvi on siis võta ühendust minuga(läbi minu võimalik osta seda)
    ju siis jäi.
    tore kui meeldib.
    joonele alles suvel enne tallinna ei too masinat.

18. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0
    mismõttes ennem tallinna ei too masinat . Kõik tahavad bigboret näha , millel gondlid ka üüberkenad :) .

19. v2ikeRasmus

v2ikeRasmus Member

311
    0
    16
    Sõna otseses....
    täpselt nii...

20. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    mis tannidel viga on? jumala normal famiilia:D vanaisa teeb mul keerdtreppe ise, äkki keegi soovib:D? a kaminaid ka. ilusamad kui poes. ema on mul kõikidele projedele käpa alla pannud. nt Jog R on tema värvitud, ja aeroxi põhjagondli saha timmis sirgeks. ega jh tõrvandis on proffid.

keevitaja-sass( meie jumal, 65 aastane mees kes teeb kõigest kõike ja mitte millestki midagi, ühtlasi on ta ka treial) siis edasi on bemmmivennad- teevad suht haigeid buumereid, kõik on neist üleeesti kuulsad, nemad tegid ka tartu streedrace klubi rinka auto millel sitaks sponsoreid. siis tuleb treial(suur treipink keldris, teeb ka kolbe autole kui vaja, nukk ja väntvõllid lihvib, remondib turbosi ja benapumpasi. siis tulevad audimehed, ehitavad kiirendus autosi, s4jad põhiliselt. siis on meie garage. siis tuleb bagimees- ehitavad siis bagisi, autosuuruseid ikka. siis oleme meie jälle. siis tuleb ukrainlane- se ostab sõna otseses mõttes täiesti ribadeks auto ja keevitab ja möllab pool aastat, ja välja tuleb esinduse seisukorras auto. ja viimaseks meie paadimees, kellelt saab paadiakusi:D aitab ka, natuke teemaväline oli. ahjaa unustasin iga vend kellest siin juttu oli saavad ja oskavad profi tasemel keevitada. ja kõik me asume ühes garaazireas järjest.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte