tagutuled jah umm, see on minu vana cpi blokk ja mingit raginat ma küll ei mäleta aga mnoo, cpi, kõik on võimalik, küll jõuab
No jorma kuna maid ka avastama minna saab? Mul on khm 2 räime kotis viljandist nüüd võiks mingip. sis ära käija mingil tripil. dvidvi kiirelt kokku ja ajab tagalvõidu.
Matt mustad plastikud tulevad minult varsti. Siis jormahetkel soomes ja sealt tuleb veel asju Ja jahutus jääb saladuseks
Sellest ei saa mingit elujõudu!!! Kui juba jorma tahab oma jogi tagasi Ilmselge et kutt eiviitsi jamada Sinna paika see jääbki
olenüüd, 9.mi veereme sellega kokkutulekule ja ajab tagale, rip to kapsauss mille sa perse keerasid, elu masin oli :'(.
mwahahahahhahaha, vanja, söö kakat. mul uus kapsaussi toorik. täpipealt samasugune jog nüüd 8) pabahh
sa mine laula Evaga üleval toas pussi kät tolsi, kapsauss hurts most lala-alaa. Toorik ta võib ju olla, jääb ka toorikuks ju.
mwahha, ei. täpselt samasuguse teen nagu kapsauss oli (a) aga värvid natuke erinevad. ja ühesõnaga mul on sind appi vaja, vanja.
Haha kapsauss uues kuues düüd!!! Kõvasti ilusam kui ennem. Aga jah enam teda minu käes ple ja nüüd on masin täitsa piiksus ja enam elujõudu tast välja ei tule ka.