kui Rasta nõus siis võiks ära kustutada teema ültse , kuna selle ülesleidmis võimaluse % on 0 shit happens , küll rasta uue malaka ostab kui normaalse leiab
Taavi täis taun oled v?? värvi vahe juba vaata milline..+ see sõbra masin oli juba kevadel ja isegi eelmine aasta siin samas foorumis müügil.. Maga kaineks..
kas ülesse leitud??? muidu aardla tänavas s6idab koguaeg selline ringi aga punaseks on värvitud ja minu teada ei ole süütelukku ka
See roller pole 100% kindlalt enam ühestükis, nii et ärge ajage siin sitta ,et nägite sõitmas... kui roller mööda tartut osadena laiali. otsida siis ainult juppe võimalik saada ma usun
Irv , mina sõidan punase malagutiga aardlas , seisab tihti , säästuka vastas korteri taga , süütelukk peal , dokid isegi olemas , ja sumpaks zx , ära pane siin villast kui sa midagi ei tea . :lol:
tyra mida te t6ukete et mingi ole koos kui inimesel varastati ära k6ik sellised rolleri vennad ise ka olnud ja tean ..rautselt kellegi käes jupid ja sina oma pusase malkutiga äkki sinu käes on ka ...ma teen ka paberid (v6i sebin.... süütelukk rk täis ja sumpasid ka ) l66n jabala puru sul ma tean ka kse sa oled eku vend ...
usu mind asi ei haihtu õhku kindlasti liiguvad selle preparaadi molekulid nina all ringi... aga allah seda teab, äkki kunagi teie teed veel ristuvad