Vargavastased vahendid!

Discussion in 'Jutud' started by Rabbit, Okt 26, 2008.

1. etzu7

etzu7 Member

339
    0
    16
    Veel pole midagi(vist), aga mõtlesin nii teha, et paned mõlemasse kettasse luku, ja siis on ka ju suht raske varastada, võimis? ;)

2. tegija99

tegija99 New Member

144
    0
    0
    Mu yamaha Dt 50r on vaja massilülitid kusgile sest teda imekerge varastada esimene tule ümbetr olev plastik on kummidega kinni ju ja kui to lahti teha ja üks juhe lahti ja juba töötab:S:S

3. -red-eye-

-red-eye- New Member

519
    0
    0
    Roolilukk, immo, kettalukk ja massiivne Ap kett-lukk.
    Siiamaani kasutanud ainult roolilukku. :)

4. mopp12

mopp12 New Member

233
    0
    0
    mull roll kuuris rooli lukk plus jäme kett mis läheb pikka vardaga maa sisse ja siis kett on veel ukse küljes ja veel kaks taba ees mull ni palju moppe tuuri pandud kuurist ja üks aprilia panid ka aastaid tagasi ni et vargaid järkub kuradi rotti kari oske ise omale roll

5. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    rooli lukk+alarm

6. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Kui turvalisusest rääkida siis üks kord Rakveres Krooni Selveri ees unustasin võtme süütelukku ja läksin ise rahulikult kohviku sööma, mingi tund aega olin ära olnud kui hakkasin taskust telefoni võtma ja avastasin et rolleri võti jäi süüte lukku, aga õnneks oli alles.
    Muidu kasutan rooli lukku :D

7. keeway.

keeway. New Member

545
    0
    0
    Ma olen ka tihti võtme ette unustanud :D
    Aga muidu on roll kuuris, roolilukk ja alarm peal :D

8. nos11

nos11 New Member

449
    0
    0
    mul poes tavaliselt nii, et pargin ära, hiljem vaatan, putsi kadnund võti, vaatan sis süütelukku , ning seal ta oligi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

9. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Võta piibujuhe maha ja peale äralükkamise, keegi midagi teha ei saa :D mul õnneks suht omalaadne roolilukk, suht nipiga saab aind seda süütelukku maha. Alguses ise ka ei osanud. Rattalukk ka velje ja amordi vahele :D kui vajadust on .

10. -kiks-

-kiks- New Member

144
    0
    0
    kasutan ainult rooli lukku, sest nendest muudest vidinatest pole kasu, sõidetakse kaubikuga kõrvale, suurte tangidega tabad/ketid puruks ja kongi ja oledgi ilma masinast.

11. Rauncc

Rauncc New Member

291
    0
    0
    Miks ei ole? Mul Streedil oli signalisatsoon mis andis puldile koheselt märku kui rolleriga midagi toimub. Peale märguannet kiiresti kohale jõudes on ikka lootus vahele segada.

12. -kiks-

-kiks- New Member

144
    0
    0
    kuskil kaugemal oled pole sul mingit lootust tegelt, omad kogemused.

13. Rauncc

Rauncc New Member

291
    0
    0
    Vaadates kuidas rollerimehed näiteks poes võimalikult ukse alla pargivad siis vaevalt väga kaugele satud. Muidugi ei tasu viivitada vaid koheselt tuleb kiiresti rolleri juurde joosta. Eks ta hakkab niisama ka lõugama aga teiste inimeste sekkumise peale loota ei tasu, vähemalt elu on seda näidanud. Lootus on alati, mõndadel signalisatsoonidel on mingi Gpsi saatja kah peidetud, tänu millele sa saad pärast oma roller ülesse leida politsei abiga.

EDIT: Üldiselt eks see turvavarustuse peale panek rollerile sõltub palju rolleri hinnaklassist kah. 6000.- rollerile pole erilist mõtet 4000.- signalisatsiooni + ülejäänud jurasi peale panna aga eks iga inimene ise teab millega riskib.

14. keeway.

keeway. New Member

545
    0
    0
    To gpsi saataja oleks päri hea :D

15. -freak-

-freak- New Member

39
    0
    0
    See puldiga signa... seda on myya kaa kuskil ? ja mis selle easyse vms ... weebileht on ?

Tänud! :)

16. grip

grip New Member

218
    0
    0
    Kumb ratas oleks mõtekas kinni panna kas eisi- või taguratas.

17. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    esi kuna siis raske lykata seda

18. -freak-

-freak- New Member

39
    0
    0
    UP !