Re: M-K'i Aprilia Sr50R 2007. Ma ei tea täpselt kas ta on katki.. Äkki on aku nõrk vni.. Kuidas täpsemalt teada saada kas on katki või mitte?
Re: M-K'i Aprilia Sr50R 2007. Ma ei tea kas ma teen õieti. Kas ma pean need hammasrattad kohe kokku panema üksteisega v?
Re: M-K'i Aprilia Sr50R 2007. Kickstarteriga läheb käima täitsa kenasti, külmast peast 3-4 pauguga. Aga elektrilisega ei lähe.. Tahaks teada saada mis jama on.
Re: M-K'i Aprilia Sr50R 2007. Tänud, eks ma ürita jah. Hetkel olen Tartus aga roller maal Tõrvas. Nädalavahetusel lähen võibolla.
Re: M-K'i Aprilia Sr50R 2007. Viib poisile homme carbooni ka ära 8) Loodab, et kasutad seda mõistlikult
Re: M-K'i Aprilia Sr50R 2007. Pssshhh, eks ma proovin jeps. Loodan, et esimese korraga tuleb hästi välja.
Re: M-K'i Aprilia Sr50R 2007. Carbonkile käes. Ootan nüüd rolleri juurde minekut ja siis saab akukondlid ära teha.
Re: Tsuks'i Aprilia Sr50R 2007. Kõik vajalikud asjad nüüd olemas, vaja nüüd ainult homme Wildridersis käija. Mõned asjad mis vaja teha: Mono ilusti ära värvida. Uued suunatulede klaasid. Numbrimärk kuidagi ära paigutada.
Re: Tsuks'i Aprilia Sr50R 2007. Tervist. Sai käidud siis täna sõitmas. Mõned pildid ka (Roller on must.. ja halb kvaliteet piltidel)
Re: Tsuks'i Aprilia Sr50R 2007. No tere, täna sai roller garaasist välja aetud ja sõidetud. Paar pilti kah .
Re: Tsuks'i Aprilia Sr50R 2007. Peabki olema. Kellegil kes Tartus elab amordikõrgendust pole pakkuda ? Riffel jalamattidest oleks ka huvitatud.
Re: Tsuks'i Aprilia Sr50R 2007. Harkjalga pole pakkuda kellegil ? Võtaks hea hinnaga ära, igalepoole ei saa küljejalaga seisma panna.