Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Iga päev sind näen rannas aga ma kõndisin Elan raadil. Mul on sinine valgega aerox
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Sest ta oli remondis mul Täna sain. Teema on siin viewtopic.php?f=19&t=81435
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Sai täna käidud ARK'is uuesti arvele võtmas uue värviga . Läks 10euri + siis 4 kuud kindlustust 48euri . Ahjaa vahatatud said ka kõik kondlid ja veljed . Vajaks abi kuna ei ole kuskile nr märki panna . Mõtlesin kas vario või istmeboxi külge. Undertaili ma ei hakka elusees rikkuma , ennem müün masina maha kui ma siis selle rõvedusega sõidan ;D .
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . istmeboxi külge on laadna , kuid pead timmima kõrgust ja vaatama , et kui keegi taga istub siis nr märk vastu ratast ei hakkaks käima 8)
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Minuteada vastu ratast ei lahe ta elusees ;D istmebox ikkagi oma kohapeal boltidega kinni ja ei liigu . Aga kes seda kurat teab , pole märkand muidu blokk haigelt tantsib kui gaasiga mängida . Muide mul pandud ühekohaliseks masin ;P
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . seda küll aga kui august läbi sõidad vms siis võib lüüa märgi vastu ratast ära ikkagi , veits sättida siis peaks saama küll , proovi ära tahan ise ka istmeboxi külge nr märgi panna
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Sest mul vanust rohkem, ma oman ka autot. See tõmbab alla, järgmise hooja saan ilmselt 15 euriga.
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Pane variokaane juurde, siis ei viska poriseks seda, näeb ilusam ka välja, endal oli kunagi ka seal olemas see numbrilaud aga murdus ära. Esiporikas võiks ka ikka olla, siis timm.
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . ilusam ta kindlasti välja ei näe kui variokaanejuurest väljas see nr märk
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Tuli kerge mõte bcd mono osta valge + valge istmekate . Arvan , et siis näeks masin ülimalt luks välja ;P , btw ise pooldan ka seda nr märki istmeboxi külge kuna Tartu kokkutulekul nägin ühel vennal oli ja polnd häda midagi sobib küll .
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Tegelikult tahtsin läbipaistvat tagatuleklaasi aga tol hetkel ei olnud, alguses ka ei meeldinud ja nägi kahtlane ;D
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Täna sai siis bcd mono ja str8 istmekate tellimusse antud camexisse
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Siis kui ilmad veel Tartus ilusad olid ;P Lähipäevil loodan , et camexist saan ka oma bcd mono ja istmekatte kätte .
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Lahti pidin sellepärast võtma , et mul sisekondlil seda vinkoodi plastikut eraldi ei ole mis saab maha kikkuda vaid on kokku ehitatud .