Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Noo hetkel ei liigu kohe ültse enam peab ikka uued rullid ostma ja malossi svamm stock filtrile vahele panema ja uus küünal ka vast , vaata mul suht hiljuti hakkas varios sellist sahinat tegema kui sa proovisid sõita. Kas se pole tingitud just rullidest ,sest kui ma mingi möödunud talve lõpus uue rihma panin siis rullid olid ühe poole pealt päris korralikult lihvi saand ja nüüd arvatavasti ei olegi neid seal ainult see ring vm ;D ja siis teebki sellist imeliku häält varios ? Esiamorti ma ei näpi , ja see blokitantsu peatamisest mis sa rääkisid ei oska ma ammugi teha .
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . amortides pole üldse õli :lol: aga võid mõnikord minujuures läbi tulle võin üle vaadata
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Ei ole tüüpiline, mul on küll alati koos (kui põhjagondel on all olnud).
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Kui klambri paned ss peaks püsima küll. Nagu näha pole sul klambrit ja kui klambrit pole, püsima see ka ei jää.
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Tänasest niipalju et silkul üks sumpa keerme läbi omadega , aga loodab et saan lähipäevil puuriga uued keerme sisse teha siis paugupill jälle . ;P
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 03 LK 16 Pildid . Niipalju siis , et uued rullid , valge istmekate ja silku keerme sai ka täna korda . Nüüd oleks vaja veel valget monot Mõned pildid Tegelikult kui kellegil on pakkuda valget esiporikat ja figherlooki suunadega siis oleks täitsa huvitatud .