Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 Mine perse , ma mingi 50m s6idan olengi s6bra maja ees . Siis ei viitsi seda kiivrit paar sekki peas kanda...
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 käi vittu ahv 50 m my ass suvel koguaeg lasite tra lendas veepudeleid ja asju teiepoole järgminekord lendab kiva
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 ei nägu tõsiselt... kanna kiivrit, ehk jääb sust peale meid ka midagi alles
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 V2ike uuendus. Nyyd peal Mallossi Kevlar ja KOSO . Sai m6ned kondlid 2ra v2rvitud Ja Undertail nati valgemaks
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 Pane esi porikas tagasi, on vähe kenam, muidu praegu nagu mingi qingqui :| Iseenesest kena rox, edu tegemisel !
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 Tere , pole ammu aega uuendusi teinud nyyd aga Rox on vahepeal m6ned uued asjad saanud endale peale Sumpa : S6 Pro Karpa : Motoforce 17,5mm k2sitoores Variaator : Yamaha MHR Originaal filtri Uue veepumba komplekti Uue v2rvi(Tean et on kaka , kuna sai v2rvitud pimedas garaazis ja katkise pystoliga , v2rv pole yhtlaselt igalt poolt , kunagi tuleb uuesti yle v2rvida siis arvatavasti valgeks v6i siis uuesti mustaks) Uue NGK kyynla. vb midagi veel , ei m2leta Sai ka k2idud just p6rksi juures variaatorit ja uut karbussi timmimas . Suured t2nud talle , t6siselt proff ;D
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 Pr22gu rahad otsas , tulevikus tuleb kindlasti kas YSS v6i Doppler , kui v2rviks masina valgeks siis minuarust sobiks sitaks h2sti fighterlook tuli ette koos suunatuledega ja esikondlisse v6re ette , siis oleks minuarust v2ga pano.
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 MINU arust ngu yliii iluuus T2iesti omamoodne Eestis ple kellegil vist siukest v2rvi lahendus :roll: Muidu 2ra v2rvi teist v2rvi yle nii on t2iega iluss
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 Nägin üks päev camexi ees , kvaliteet on küll halb , värv jookseb mitmest kohast jne . Pildilt tundub suht ok
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 variaator yamaha mhr ? :O sellist jubinat polegi varem näind :O muidu veljed ja kondlid ei sobi kokku
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 mismõttes, mul ka sitasti värvitud, aga paremini ikkagi kui see ja sa vaata enda gondleid