Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 No kui aus olla siis pildipealt on jah n2ha vb et karjub porikale aga irl vaatad siis ei karju ta midagi porika j2rele , muidu oleks tellind camexist aga j2i 2ra EDIT: Tagatuleklaas sai ka peale pandud.
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 uus amort ei teeks paha,suht rõve seal,kõik muu on ilus ja korrralik ja siis mingi eriline räim amort vb valged pidurisupportid võivad päris huvitavad head jääda !? aga üldmulje on ülikena,väga meeldib,uus amort ka ja 5+
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 Külgedepeal mille nimi vist Sidecover on vist kõigil aeroxitel säänsed emased et ei taha kinni ilusti püsida Muidu ilos rox .
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 See roosa on mingi sibuli oma ? Kirja vms 615 teema oli kunagi.. Aerox muidu super saibiss 8)
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 Kirja491 , aga tal on minu teada see mattmust , lihtsalt veljed on roosad . tuled värgid olid ka teised .
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 mkm see mingi suvaka oma kodukandis kärutab koguaeg sellega ringi .. .
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 Kui raha saab siis ostan valge doppleri perse alla ;D EDIT T2na hakkas esipidur nussima , vahepeal esiratast ei v6tnud kinni ja klotsid h66ruvad vist piduriketast , igatahes mingi h66rumine seal ketta juures on . Sai juurde pandud piduri6li mida mul ei olnud seal kaane all ;D , aga ikka nussib . Homme ostan camexist uued piduriklotsid.
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 lihtsalt kallasid v? pigem uuri, äkki on kuskil õhumull sees või miskit
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 Tauri eks ma annan sulle 2ra Einoo keerasin kopsiku lahti sealt ja panin piduri6li sisse l2bi filtri . Sai uued klotsid 2ra ostetud kah kuna eelmised oli omadega t2iesti l2bi ;D
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 Oeh nii kiisune sinust Aga klotsid iseenest töötavad veel ju ;D
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 All uued , yleval vanad , einoo see vasempoolne isenenesest on korralik aga parem t2iesti l2bi pole seda klotsi seal ega midagi ;D
Re: Vinkuu Yamaha Aerox 2003 PILDID LK 8 Olin , olid 6htul seal AjaO vm poe juures? ;D Mis siis? EDIT: Sai sumpsile villa topitud 22rtesse sisse kuna ennem l6ugas p2ris k6vasti nyyd poole muhedam ;D