Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Võimalik, et isegi tellin praegu muidugi raha pole . :roll: mismõttes sobis artule paremini ?
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Kuidas võtta :lol: Selles suhtes küll et artu taltsutas selle minekut kaa pohhuilt :lol: Ei aga vedas ja soovin ainult naela kummi sulle
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Siis poole rõvedam ju, radikat ka pole siis mingi mõtetu auk seal pmst. praegu jätan kõik nii nagu nad on.
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 ootad kuskilt rahasid et rollerit ehitama hakkata? mees , mine tööle , siis näed kui kiiresti roller su roller sõitma hakkab
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Seda rollerit pole vaja ehitada liigub nagu elajas välimuselt jah lenx ainult vbl ja mingi ninn nänn muidu väga ilus ja talsuta seda härga ilusti! :lol: Muidu olen seda masinat 1 korra isegi näinud ja tõesti meeldib see esi kondel rohkem kui se teine mis suts uuematel on ja Muidu muretuid kilomeetreid!
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Ei ta sõitis sellega koju, aga intsul on õigus see sobis artule rohkem. Sa oled nagu kärbes elevandi seljas selle rolleriga. sa paned niikuinii matsu sellega. (ma olen selles kindel)
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 ega ma mingi noob ka pole, :roll: muidu olen kodus, kohe helistan bikeworldi tellin uue tagakummi ära.
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 On vaja koguaeg kõikil targutada selle kummi jutuga ? Muidu hea roller , ja vaata ,et matsu ei pane siis