Re: vorrimeni ford sierra Täna sai käidud missos jäärada sõitmas noorte klassis ainukese tagaveolise autoga sõites jäin viimaseks,kuid võrreldes ringi aegu tagaveoliste klassiga, olid ajad suht normaalsed järgmisena üritan 20. jaanuaril olla Matsil stardis,aga siis juba ka tagaveoliste klassis peaks proovima ka taha mingeid 13" naaste,et leida äkki parem pidamine. samuti peaks küünlad vahetama
Re: vorrimeni ford sierra pagassi raskust ikka panid v? ja kui rehvid sebid, siis sebi juba 14 tollised, nendel 20 naela rohkem võrreldes 13 tolliga. Edu.
Re: vorrimeni ford sierra pagassis on ZIL-i rehv veljega ,aga võiks veel midagi juurde panna sinnna proovin taha mingeid 13" vallai naastrehve,sest neid endal olemas , äkki saab paremaks,kui need 10 aastat vanad 14" protikad
Re: vorrimeni ford sierra Loodan samuti 20ndaks rehvid kätte saada. Loodan samuti mitte omaklassis viimane olla :d
Re: vorrimeni ford sierra vahepeal sai autol küünlad vahetatud 20-nendal käisin ka võistlusel, aga auto ei töötanud korralikult, ei läinud hästi pöördesse. selle tõttu ka noorte ja tagaveo klassis viimane koht, tagaveos olin mingi 9-15 sek aegalsem viimastest nüüd üritab vahetada jagaja kaane ja karpa tuleb ka üle vaadata samas rada oli väga hea, normaalsed kurvid ,just selline rada nagu mulle meeldib sõita
Re: vorrimeni ford sierra Sa oled enale mingi põhjakaitsme teinud ? päris mitu korda suht normilt valli väänanud selle endal krdi esimene vall mis tuli otse valli stange lendas eest nahhui klaasipesu vedeliku paak läks ptsi ja radikas.
Re: vorrimeni ford sierra Põhjakaitset ei tohiks küll olla! Aga jah eelmistel võistlustel ei tahtnud auto sugugi töötada tal. Loodame et järgmiseks ralliks ( 9-s veebruar) on asi korras ning omanik saab püüelda paremate sõiduaegade poole!
Re: vorrimeni ford sierra Kui sulle matsi rada meeldis siis mine sa kah metsa.. See kes tahtis autot lõhkuda sai parema aja kui muidu
Re: vorrimeni ford sierra Autol sai karpa puhastatud ja uus kütusefilter,ning nüüd töötab ilusti. Samuti sai keevitatud sumpa,mille eelmisel rallil treilale sõites puruks sõitsin. Täna sai käidud kodu ligidal jääradal sõitmas. Rajale veeti eelmine õhtu vett,ning rada oli väga libe. Mõni keeras oma Nissan primera juba esimesel ringil küllili. Isa suutis stangel vasaku nurga puruks sõita.Tuttvav sõitis sierral radika paremast ülemisest nurgast puruks - See sai liimitud,vaatab kuidas sai. Äkki homme jälle rajale harjutama.
Re: vorrimeni ford sierra Siin jh sa roolis. Taha sai ostetud tutikad 14" rehvid. Ma suutsin pea igas voorus spinni teha ja noo üks kurv ei tulnud mitte üldse välja. Aga no tahab harjutamist rohkem. Ma alles esimest talve käin võistlustel. see kord tuli siis tagaveo klassis 3 koht tagantpoolt ja noortes olin viimane. Järgmine nv üritan Nursis stardis olla.
Re: vorrimeni ford sierra ei 24. veebruaril plaanin olla Kolme kandi karika 4 etappil kohal. Aga sierral vaja ilmselt karpal kiirenduspump vahetada.Jällegi läks võistlus aia taha ja nööriotsas koju veeretud