vahepeal käis scooters mu pool ,ja sai masinat timmitud , kõigepealt muutsin süüdet , ja timmisin karpat,siis sai sisse pandud delta düüs ,ja kiirus paranes väga palju vahetasin masinal harkjala ka ära mingi kammaijaaaa on ikka ,saada sõita täie gaasiga ,ja siis peksab sumpast leeki ,ja on selline tunne , nagu säde kaoks ära,või bentsu ei saa peale,siis keerad gaasi maha ja lased mingi 10 m veereda ja siis saad jälle natuke sõita ja sama jama kordub hetkel leiutan ,et kuidas masinale tümmi peale saab
vahepeal sai masinale uued tagumised suunatuled täna hakkasin koolist koju minema,sai mingi 200m sõidetud ja tagumine õhukumm puruks,sai masin scootersi juurde viidud,siis scootoers laenas rollut ja käisin kodus ja tõin teise õhukummi kodust. ja koju sõites sain masinat umbes 500 m lükatud :-x
esimesel on pingeregulaator ja teisel pildid mingi cdi moodi asi, roxil kah 2 sellist boxi ja niipalju kui ma tean siis mõlemad suht cdid, ehk siis see ka muidu :
Tezz ja scooters tegid veits nalja, tõssid ta 40kg masina sinna tüüp ei teadnud maast ega ilmast kus ta tsintsu on
tra vorrimen, kuhu kaotasid nüüd selle ägeda pildi kus naised ja prizee oma freedoga peal ja ? :-x :roll:
******************************************************************************* raibe jooksis kokku sõitsin hommikul kooli ,ühe korraga tõmbas ratta plokki.Lõin siis masina tööle ja sõitsin edasi. koolist koju sõites tõmbas äkiliselt hoo maha ja jäi seisma.Lõin masina uuesti tööle ja sain veel umbes 300m sõita ja jälle sama asi,aga nüüd enam masin ei käivitunud scooters tuli siis appi ja sai masin koju transporditud,nii et scooters jalga lükkas mu rollerit,ja nii umbes 3 km :lol: kodus võtsin kohe mootori alt ja silku pealt ,ning üks sõrme stopper oli kolvi sisse sulanud ja ülemine rõngas kinni :-x
sain uue kolvi,sissesõitu juba tehtud umbestäpselt 170 km täna suutsin märjaga külje maha panna,lihtsalt pidamist polnud, kiirus oli nii 30 km/h ja esiratas jooksis kõrvale ,asfaldi peal esiporikal nurgast värv maas ja tagapiduri heebel kraabitud vasakul jalal väike sinikas,aga jään vast elama :lol:
vahepeal keevitasin kaassõitja jalaraud kinni,mis tezz kõveraks sõitis samuti vahetasin tagumise rehvi välja ja paikasin ka õhukummi ära roolilukk sai töötavaks ja selliseks,et üle ei keera nii lihtsasti,nagu ennem esihargil amorditorud vahetatud see hooaeg sõidetud juba umbes 600-700km