Wheelie

Discussion in 'Jutud' started by Kiho, Mai 31, 2008.

1. Palu

Palu New Member

588
    0
    0
    Maitea mul on stock aerox ja ma saan ilusti istudes tagarattasse :D
    Harjutamise asi :)

2. -Aprilia-

-Aprilia- New Member

194
    0
    0
    see tagarattal sõitma õppimine oli küll naljakas :p vaatasin alles ükspõev kui kobalt mingi 10-20 M s6itsin siis olin kohe üli 6nnelik :lol: siis peale harjutamist ma mingi 2 nädalat ei s6itnud enam nokal ja sisi ku iükspäev proovisin hakaks lampi tulema , nüüd ma s6idan mingi 700m+ (pole saanud rohkem proovida kuna seal kus ma elan pole häid teid ja see tee kus harjutan ongi 700 m pikk :lol: ühekorra olen ületõmmanud , oskan mingeid väiksemaid trikke kah näiteks üks jalg üle lenksu kui ka m6lemad jalad üle lenksu tagarattal ! siis veel olen s6itnud kahekesi tagarattal ja ongi k6ik . aga plaanis on ka ära õppida see tagarattal tiirude tegemine , see polegi raske asi aga sellist platsi poel kus harjutada :lol:
    kui ilmad ilusaks lähevad sisi v6in oma väikestest trikkidest video kah teha ! :wink:

3. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    tee :p

4. j6rr

j6rr New Member

110
    0
    0
    hahaa täna tuli iga laksuga 150m mõni isegi rohkem.
    ja eile ja üldse ennem tuli mingi 50m
    maks on juba pea 250m mis olen saand.
    aga jah tänane päev läks suht hästi.
    ise olen rahul 8)

jalad muidugi peal
    kusjuures enam ei oskagi jalad kõrval sõita :D

5. Kiho

Kiho New Member

395
    0
    0
    Endal ka nagu suht käpas asi, tuleks pohhuilt rohkem, aga kui kiirus suuremaks läheb, siis masin ei jõua enam nina kergitada.
    Stock masin ka rsk. Reede paiku peaks sumpa saama, eks siis hakkab rohkem harjutama. Üle pole veel õnneks tulnud, pidurirefleks on superhea :wink:

6. A[!]nu**.

A[!]nu**. New Member

18
    0
    0
    Rakveres kõik parklad väikseks jäänud eile jäin 3 korda mendile vahele aga õnneks tegid kõik hoiatuse neid mul varsti 10 juba. Pikkust ei osa öelda kui täna lähen lasen mõõta... Sõidan igat moodi põlv istmel jalad maas jalad peal jalad maaas oskan ringe teha :)Seda oskavad k6ik:) masinast siis niiplaju et on stock nrg mc3 ainult piirajad mha v6tta ...... Eile hakkasime videot filmima ja hakkame kokku panema eks siis saab selle siia ka yless panna :) Jääge ootama :)

7. Kiho

Kiho New Member

395
    0
    0
    Väga hea :wink:
    Sain sumpa alla, 20kmh veel tagale, aga probleem on selles, et peale 30-40m hakkab roller räigelt ujuma. Nagu ühelepoole, siis üritan teiselepoole saada ja siis on esiratas vaja juba maha panna.
    Ütlesge, mida teha, või kuidas põlvedega tasakaalu hoida vms :wink:

8. Sunflower

Sunflower New Member

92
    0
    0
  9. aeroximees

aeroximees New Member

348
    0
    0
    päris hea

10. tudish

tudish New Member

329
    0
    0
    tõesti väga ässalt panid!

11. tehscooter

tehscooter New Member

630
    0
    0
    Kui uus silku peale saab ja sissesõit tehtud hakkan ka vaikselt harjutama.

12. tudish

tudish New Member

329
    0
    0
    tehscooter tee siis video ka kui võimalik!
    :D kõik nii ässad ,ise eriti ei julge(ei taha plastist ilma jäääda)
    olen proovind nii 5m tuleb ära

13. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16

Jaga seda lehte