wtf - Opel Calibra 110kW 1993

Discussion in 'Lugejate autod' started by wtf, Apr 16, 2008.

1. wtf

wtf New Member

116
    0
    0
    Pole kahjuks väga palju ja pikalt saanud sellega veel sõita, et teaks mugavust hästi kommenteerida.. Niiet :p
    Tulesid samuti ei tea, originaalid pidid jh sitasti näitama, et tuuningtuled, nt angel eyes, mis pakutakse calidele, pidid paremini ikka näitama. Kuigi pidi ka aitama korralikud head kallis pirnid. Eks varsti jõuan sinna maale. :)

Aga Rainer, täpselt nii ! 8)

Edu tarvis . =)

2. öts

öts New Member

203
    0
    0
    ilus pill aga opel ikkagi :oops:

3. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    Raudselt tahan kaa tuuri :D traa kui kõvv see välja näeb :D:D

4. birdshit

birdshit Member

74
    0
    6
    Kui sulle töesti ei meeldi, siis sa ei pea ju seda teemat siin jälgima :)

5. öts

öts New Member

203
    0
    0
    ma ütlesin,et ilus pill aga jama,et opel on..
    ära vingu marta

6. -PiTsA-

-PiTsA- New Member

297
    0
    0
    Ma ei saa aru mis oopelil viga nalju ja neid palju küll ,aga noh ma ei tea auto on auto.
    Ma arvan sul endal pole sedagi. Täitsa viis pill.
    Edu.

7. birdshit

birdshit Member

74
    0
    6
    Kui sa ütled, jama, et see Opel on siis ta ju sulle ei meeldi ;) Aitab OT'st Ain

8. l3gion

l3gion Member

622
    0
    16
    v2ga kena:p
    Load tegid 2ra siis ?

9. Racing-

Racing- New Member

227
    0
    0
    Kena Calibra !
    Öeldakse küll et Opel pole auto ,
    kuid suht mööda pandud .

10. wtf

wtf New Member

116
    0
    0
    Eks igal margil oma puudused jne. See lihtsalt kujunenud arvamus ja naljad Opeli kohta. Opeli omanik neid ei tohiks väga hinge võtta :D ;D Aga muidu seda, et mul on vähemalt isend korralik ja kena välimusega, niiet olen rahul ja pole häda midgai, pole millegi üle vinguda.

Aga titekad on hetkel käes, nüüd käisingi tegemas teooriat ja detsembris nüüd sõit, et saaks jaanuaris sünnipäevaks load kätte, siis saab üksi lasta.
    Aga eks näeb kas lumega, päris talvel Calibraga lasen, võibolla et mitte kahjuks.
    Aga see-eest 100% kevadel see liikvel seepoolest :p

Tellisin ükspäev kässari klotsid ja paigalduskomplekti ära, need peaks millalgi alla panema.
    Uue supaka kasti peaks ehitama, peaks materjali uurima(endal hetkel ei ole vist midagi :s).

Oleks sooja garaaži, kus teha asju.. :wink:

11. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0
    Edu ja jaksu :wink:

12. wtf

wtf New Member

116
    0
    0
    Oli siis plaan salongiga midagi ette võtta. Kuna ise olen veel noor ja käin koolis, siis sissetulek puudub ja raha kahjuks kuskil ei vedele ka niisama, et ei saa vupsti asju osta sisse ja valmis. :p Seejärel mõtlesin ise teha uus sisu, täisnahkistmete vastu puudus huvi, parema meelega plaanisin poolnahksisu (ääred mustast nahast ja keskele sinine riie). Et tuttav õmbleja on olemas ja võiks proovida, mis välja tuleb ka.
    [kõik pildid on tehtud mobiiliga, niiet miskit superkvaliteeti pole loota, aga aru saab ;D ]

Hakkasin siis vaikselt plaane teoks tegema
    Esmalt hakkasin istmetelt riiet maha võtma. Mõnus hallitus tuli ikka nähtavale
    Siis võtsin polstritelt riide maha
    Ühel tagumisel polstril oli kleeps kuupäevaga, millel seisis aasta 2003 :eek: , ju siis uus osetud vms . :p

Uurisin siin igaltpoolt nahka, et äkki saaks ikka kuskilt odavalt jms, kuid ei tulnud sellest mdiagi välja. Igalpool jäid naha hinnad suht kõrgeks ja naha kulu oleks tegelt suht suur (tundub küll, et äärtele ei lähe palju, aga tglt just läheb). Kunstnahka ei tahtnud ka panna. Kuna ei saanud selle peale kogu raha ära ka raista, sest kevadel oleks vaja ka auto sõitma saada (TÜV, kindlusus jne) ning veel vaja asju osta (rool jne)..
    Niisiis täna käisin linnast riiet ostmas, algse plaaniga osta sinine riie istmete keskele. Sinine riie leitud ja jäi silma üks täitsa ilus must riie ja otsustasingi lõpuks selle ära võtta. Et siis ikkagi teen sinise-musta riidega sisu, eks ta ikka uus ja puhas ole, et ikka ilusam jne 8) Niiet leppisin sellega.

Riided siis sellised, pilt nagu moonutab ka, et vb ei saa päris hästi aru.
    Natuke keemiat tuli ka osta

Eks kui midagi on edenenud, siis üritan teavitada Teid sellega, kui muidugi huvitab :D

ja lõpuks üks ilus suvine pilt

13. -Garmakaz-

-Garmakaz- Member

463
    0
    16
    Viimasel pildil ikka hullult kena!

14. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    Jubedalt meeldib see calips ikka :p Räigelt sobivad need spoilad, valud jms. Lemmik calibra ;)
    Suve poole näen ehk omasilmaga ka üle :p :D

15. Patsataja

Patsataja New Member

3
    0
    0
    Tuled on tõesti Väga kehvad, soovitan khoe mingi parema pirni sisse osta või siis lausa uued tuled.
    Mugavuse koha pealt nii palju, et vähemalt minu omaga on suht s**t sõita ja mugavust ei ole ollagi (sportvedrustus mängib muidugi kindlalt rolli selles). Plastik osad kolisevad suht aga kui on viitsimist iga kolin üles otsida ja ära parandada kuisagi siis on hea.
    Sõita on mõnus (edasi liikumis poolest) 110kw peaks suht hästi liikuma (mul 85kw).

Suht vana posti kaevasin üles :p

16. Harrisan

Harrisan Member

801
    0
    16
    Tegelt on väga väga head pirnid ka Philips Bluevisionid
    Vahe pidi päris korralik olema

17. Ksenoon

Ksenoon Active Member

1,751
    0
    36
    Ehk siis nn "vaesemehe" xenonid :D
    Ise soovitan Osram Nightbreakereid, olen lugenud et pidavat väga vastupidavad olema.

Masin ise kena

18. maasoo3

maasoo3 New Member

134
    0
    0
    Calibra pole kunagi mulle meeldinud.
    Aga kahjuks või õnneks pean tunnistama, et see on väga kena Calibra 8)
    Isegi spoilerituuning ei ole sugugi ära rikkunud :wink:

Edu ja prisket rahakotti.

19. wtf

wtf New Member

116
    0
    0
    Kahjuks kustusid siin vahepeal paljud postitused ära. Aga kohe ajan teid asjaga uuesti kurssi :p
    -------------------
    Nonii üle pika aja uuendan, kuigi ega eriti paljuga ei olegi üllatada. Pole seda aega olnud kooli kõrvalt nii palju jne.

Salongi hetkeseis:
    Suht laiali ;) aga seda seepärast, et panin endale ise signa peale ja nüüd see nädalavahetus üritan kompu pistiku ja selle juhtmed ära paigaldada/vedada, kuna minul ei tundu enda Calibras seda pistikut olema.

Siis ostsin endale uue maki, jäin ikka Pioneerile truuks :)

Ja nüüd sisu kohta siis :D , nimelt igast jamasid olnud ja on aega läinud selle tegemisega. Aga nüüdseks on väike uuendus, nimelt nägin täna esiistmete katteid, korra kiiruga viskasin esmamuljeks katte istme peale. Noh jäi kortsu jne, see ajutine, pole korralikult peal jne. Aga saab esmamulje kätte, mulle meeldib =) .
    pilt siis:

Täna hakkasin jälle käsipiduriklotse paigaldama, kuid üks asi on ikka puudu, nimelt kahe klotsi vahel olev "hammakas" vms. Pean selle muretsema.
    Tagumise sportpüti lasin korralikult ära keevitada, suht lõhki oli torude ääred(väljatulekohad). Nüüd see ka korras.

Aga noh eks hakkan vaikselt siin kokku laduma ja saab ülevaatusele sõita :D ootan juba seda =)

[väikest OT'd,
    proovisin Cali valukaid Asconale alla :p
    pilti:
    [​IMG] ]

------------

Esiteks sain käsipiduri tööle. Sain selle julla sinna vahele. Aga siis tuli see välja, et plekid roostetanud ja sealt kohast mädad, kuhu pulgad kinnituvad, siis keevitasime need kinni. Lõpuks toimib kõik ilusti. :)
    Keermelõikuriga keerasin ka rattapoltide augud üle.
    Esiistmed valmis. Natuke mõnes kohad jäid õrnalt kortsu vms. Ei ole kohe kuidagi kerge neid õmmelda ja nendega jamada. Valisin natsa paksu riide ka vb musta jaoks. Kuid üldilme, -mulje mulle meeldib :p Paremad kui vanad ning mingid ostetud istmekatted. Vanad olid ikka kulunud ja hallitasid nats jne, need vähemalt uued puhtad ja kenad :lol
    Polstrid ja tagaistmed saab ka järgmise nädala jooksul valmis.

pilte siis:

---------------

polstrist pilt ka:
    suht suur jamamine tglt nendega, nikerdada jne

---------------

Aga sain õnneks mootori ka korralikult tööle, täpsemalt tühikäigu. Vahetasin tühikäigu regulaatori ära :)

Kui ma teist aju proovisin, siis enda oma ära võttes nägin, et oli juhtmevitsa/klambriga kinni tõmmatud ja ühest äärest olid väiksed noksud/kinnitused katki. Niiet seda aju on kunagi lahti võetud. Äkki on mingi chip pandud ? Teist aju proovides tundus ka vb natuke sitem, halvem... :p aga noh see peerse järgi tundmine ei ole õige asi, ei tea kindlalt öelda :D :D Ning ise ei saanud ka vaadates aru, ei tea täpselt, missugune värk peab olema, kui chip.

kaks pilti ka jälle:

praeguseks siis kõik ;) mingi 1000km olen maha vuranud...

20. FIX

FIX New Member

103
    0
    0
    sitaks kena. :p

Jaga seda lehte