Eile öösel sõites sai 9000 km sõidetud Ja täna juba järjekordne pask ... :-x , sorri aga lihtsalt , pole muud öelda. Läksin siis hommikul kell 10 tööle ja 70km/h pealt äkki pöörded tõusid sitaks kõrgele ja ss hakkas ragin pihta , suretasin välja ja siis lükkasin käekõrval tööle ja pärast töölt koju. :roll: 4 km - pole paha käekõrval lükata :lol: Täna võtab lahti , mingi 30 minni pärast liigun leht- ja padrun võtmeid otsima ja lahti võtma. Üritan mõned pildid ka teha kui meelde tuleb :lol: . Masin korras Ainult esimese variaatori poole ketas(Või kuidas seda nimetatakse) oli lahti , eelmine kord sai vast siis nõrgalt kinni keeratud. :roll:
Sai siis mõned korrad tagal jäädvustatud , aga no , mitte parimas konditsioonis :lol: . Noja , stock runneriga suht pano lasta Aga jh , siiski põlved peal , kuna nii ma olen alati harjutanud , ja istudes väga kergelt ei tule nurga alla , ja nii ma ei taju apsull :roll: Põlved peal ss kerge taha kallutus ja gaasiga tagal :lol: .
Seda kinnitan 8) Aga et jalad peal lasta pead kätesse palju jõudu treenima, et jõuaksid tati püsti tõmmata, nii et näpud pidurilingi pela valmis oleksid. Soovitan harjutada väga tühja paagiga :lol:
Läheb täis paagiga ka :lol: Ja ma olen tõesti maadleja , seega jõust puudust pole . :lol: Sai korra isegi 12 o'clock ära tehtud , väga napikalt , tõmbas junni ikka jahedaks. Viimasel hetkel vajutasin pidurit. :lol: ( Okei , ei olnud päris 12 o'clock , juba hakati tõmblema , et mul pole võimalik , aga selle "stundi" nimi on siiski 12 o'clock) Sõber tahtis peaaegu kallale tulla , et miks pildistamise ajal korra tuleb tagale ainult ja kui kaamera tühjaks sai ss tulid juba pikemad otsad :lol:
Fotograafid võivad inffi jagada kuidas tagarattapeal pilt ei tule nn "udune" . Oleks väga tänulik. :lol:
Sai siis kätte võetud ja 25. augustil hakkasin velgi värvima. :lol: Veljed niisama tsillimas :lol: Roller ilma velgedeta: Ilus blokk võimis? :roll: Peale 5 min tööd: Peaaegu lihvitud veljed: Võimas muster 8) Sellise mustriga sõidan iga ilmaga (Y) :lol: niipalju siis veel , et veljed said värvi kihialla lastud, minu poolt (kes pole kunagi värvipüssigi käes hoidnud). Ja kuivavad koos vario kaanega garaažis Homme pilte juurde 8)
The outcome :lol: Vario kaan 8) : Homme lähevad kõik asjad peale ja roller kokku ladumisele. ( Loodetavasti :lol: ) Siis tulevad juba head pildid Täna veel asjad kuivavad.
Opaaa :lol: Sai siis roller kokku pandud , ja natukene rehve mäkerdatud . Ja lõpptulemus on minu arvates ülim püss 8) Mina jäin väga rahule lõpp tulemusega, oleksin ennast õnnest täis sittunud kui postiljon tõi mulle kaua oodatud lukkude komplekti, mis oli päris pika reisi saanud. Seejuures tänan "Snowmees"-t Igavesti vägev Avaldage arvamust. :roll:
Veljed on küll kenad Kle kust selle süüteluku sisu vms said? mul endal oleks ka vaja, mul hüppab välja see sealt kui põrutab.