Allready workin on it Teel on ka rullid, kasutaja unknown-i poolt 8) Düüsi peaks ka näppima, tegevust leidub
Vändal variopoolne ots on nii kulunud et keerad kinni ning nii kui käima paned ja veidi rulli keerad on laiali. Sai sebitud mingi seib mis maksis 50 euro senti :lol: Ja asi peab, vähemalt 6 km pidas vastu :roll: .
Tra jälle vända otsa mutter laiali :-x Fucksake, peab vist viimast korda kinni keerama ja kui siis ka ei pea siis tuleb ikka uus vänt sebida nahhui küll. Joppas õnneks et kodu tee otsas lendas laiali. Pasjoolok on kottpime ...
Keermed on mõlemal väga ilusad, mis ongi kõige kahtlasem. :roll: Nkn peab camexi poole pöörduma, jahutus tiivik on nüüd läinud paradiisi nautima, EHK :lol: Ja nii palju siis veel lisaks, et saabusid täna originaal karbis Gianelli 4,5g rullid. Tänud kasutajale Unknown- kes tegi head hinda
27. aprill sai käidud camexsis ja ostetud 10 düüsi vahemikus 75(või 76) -98, jahutus plast ja vario mutrid. Mutrid peavad vastu, 4,5 g rullidega, kuid düüsidega läks küll nüüd s*tasti. Sai 80 sisse keeratud ja puterdas, helistasin kaidole et mis teha, öeldi et pane väiksem, panin kõige väiksema ja kui segukruvi täiesti välja kruttida siis puterdab ikka, kuid vähem. Panin 68 tagasi sisse ja asi vinksvonks Düüsi karp müügis! 19 euri.
Ostsin Rommi007-lt undertaili, mis vajab veel kõvasti tööd, et alla sobitada :roll: Ja siis mõned pildid, mis telefonist leidsin.
Kirjutan siis üle pika aja. Sai vähe möllatud rolluga ja ostetud Doppler Endurance + c4 laagrid (Ma tänan ducatit, kes kogu värki vahendas 8) ) Sai siis ära lõigatud porilaud ja proovitud underit alla. Under on pmst valmis, vaja ainult värvida. Ja sõber pakkus mulle kunagi ammu ammu välja tulede toonimise ja tuletas mulle seda meelde. Mõeldud, tehtud. Siin veel mõned lambikad. Kovrovets on põhiline :lol: Ega ideedele ja arvamustele ära ei ütleks :roll:
Saada under mulle, võtan sablooni ja saadan tagasi Fk ilma ikka väga kole mu meelest Ei muidu norm runner
Ilma on jah vähe jube. Tahakski nüüd lähipäeval värvi ära saata. Sellepärast see sai alt ära võetud kah
Vahetasime ownssi runneriga ära väikese lõigu, sain mhriga sõita ja oma toon tulesid näha, õhtupoole on megamaasikas Mõnikord kui meelde tuleb, ss saab pilti ka 8)
Tänud! Algus on muidu timmist mööda, aga plaan on 70cc teha. Seega pole mõtet hakata timmima. Kui täna meeles püsib, ss proovib teha. http://www.youtube.com/watch?v=eQdp5NHYiP4 Vahepeal on kuulda kah hääli, muidu see MHR Replicaga ja Polini For Race 3-ga SR lärmab väga ulmelt.