Kle mida sa nagu üritad? Sina hakkasid mingit mõtetut BS ajama siin. Su jutust aru saada, et sa lihtsalt MÜKE kade sellepeale, et tal aerox on. haige tüüp
Saada: 22 Juul 2009 17:28 pm Kellelt: Sasuke Kellele: marx234 Pealkiri: Xtream-i Yamaha Aerox 70 marx234 Kirjutas: Sasuke Kirjutas: http://www.vahvel.net foorumi sõbrad olete eks ? Ma ei viitsi siin enam teiega möliseda. See on mõttetu nagunii. Alati leiate põhjust, et tüli edasi pöörata ning siis mõtlete, et miks ma teiega räägin halvasti ning kurjalt. jajaja vaata et keeway üle 45 ei lähe sest kui läheb siis ma tean mis ma teen Sina ei julge midagi teha. Sa kasva natukene ning hakka tööl käima. Lõpeta kool ära. Saa kogemusi. Ma ei rääkinud mingist politseist. Ta lihtsalt kaotab selle rolleri, kui teen ühe kõne ühele. Täiesti naljavend ütles mulle ka et ma talle teeleette ei j22ks muidu juhtub ei tea mida
tra ma hellan menti kui sasukest näen ,et sõidab üle 45 kõik oskavad politseile kituda , et näe tal on 70cc... aga miks nii veel tehtud pole? Sest omadele(rolleri rahvale) sitta ei keerata. pohhui ,et üle poolte rolleriklubi rolleritest 70cc Minu aerox läheb ka üle 45 ja hakka järjest lugejate teema alt siis menti andma rahvast... ära topi oma nina sinna, kuhu vaja pole võid omale paraja pasa kokku keerata
Sasuke tegija vend ? sittagi, kutsus enda krdi tüdruku venna apppi, ja lubasid kambapelae mule tappa anda eiteaeitea üksi ei suuda see mehike midagi teha, muidu ilus rox
Sasuke sa oled täispiider, ja ülikade, et ei ole sellist kobedat masinat, ja samuti oled kade et pead oma raha ise kuskilt persest välja võluma ja sul pole selliseid lahkeid vanemaid, nagu nt sellel mehel, kellel sinujutujärgi " emmed ja issid " rahastavad , minuarust täitsa mõnus, kui keegi nö jupid välja teeb ja sasukemusike, 1 telokõne ja su mopp on peipsijärve põhjas niiet ära mulise midagi Rott ! ANDKE ANDEKS, ET OT'd TEGIN, AGA, MALIHTSALT PIDIN ÜTLEMA, KUI ILUS SEE ROX ON, JA KUIPIIDER SEE SASUKE ON
Mingi Sasuke tuleb pmst mölisema siia ja ähvardama No lase käia, 50cc dok olemas, piisab küll. Ment hakkab sul silkut maha võtma jah? Muidugi No ma tõesti ei tea, miks sa niimoodi tõmbled ja kadetsed, targemad mehed räägivad, et sul Keeway Võimas püss ela sellega hästi. Aga viitsid PSida mulle, kuidas sa mu rolleri "ära varastada" kavatsed? Sa ei tea kus ma elan (ja kui teaksid, siis ma elan oma majas, millel on garaaz). Edu, tule mu majja sisse, eks näeme kes trellide taha läheb kas mina 70cc mopi omamise eest või sina majja tungimise eest. Kuradi kahtlane tüüp no :lol: Nii, normaalset teksti ka: Neljap-reede käin mulgis ära ja saab paar asja peale (rahaprobleemid, sai veits teenitud) * LED tagatuli * sidur + sidurivedrud * kroom vänt võibolla * kroom amort * rihm ka võibolla * valged suunatuleklaasid ca 1200-1300 eek see, peaks saama need asjad ostetud siis.
ää põe ment viib ekspertiisi, ma jäin vahele kiiruse ületamisega, 50 alas, ületasin kiirust politsei radarisse 91 ning tahtsid ekspertiisi viia, kuigi näitasin oma 50cc doki , sain ära räägitud, et lükkan koju ja värki , vedas Ei roller täitsa kena, list hea , vaata , et siis külge maha ei kraabi
no tra se teine asi ültse, sa oled ise täiesti debiil kui 50 alas 91-ga litid puhtalt oma süü!!! mendid hui hakkavad lambist mingit võrrri expertiisi viima. aga võrr mulle meeldib ja oma silmaga vbl iseig näinud päris mitu korda kvissentali juures kui olid sina,sõitsid jõgeva poole.
Rääkisin, et lambist v ? Ma räägin , et kui kiirust väga palju ületad ja oma 50cc dokiga lolli lähed mängima mendi ette, siis võib ta väga vabalt ekspertiisi viia, Sorry, g.e hinnad langesid, et nii närvis oled ? rszor
tra kuidas sa nii debiil saad ültse olla et 50 alas 91-ga sõita heh, ja siis vingume miks tahetakse lubasi kohustuslikuks teha :s Rox on jah täitsa normal. ainult see sumps tundub jube kahtlane
hääled on julmad sõidad mu majast päevas umbes 4 korda möödakoguaeg sõidad sõbra eest ära (see nrg-ga tüüp)
Nonii, uus sidur, Malossi FLY CLUTCH ja hetkel oranzid sidurivedur Tahab punaseid suht. Carbon Fighter look ka nüüd, pilte tuleb siis kui ma viitsin rolleri puhtaks pesta ja läikima lüüa :lol:
Kelle asi palju maksis. mine otsi ise. www.scooter-attack.com www.easyparts.nl www.scooter-center.com ja saad targaks ehk