Z0ne - Aprilia SR70 Street '08

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Sept 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Veider, et omanik ise siuke tark iga koha pealt ja jutud, aga vot ikka rolleril peale igat (peaaegu) sõitu miskit pudeneb? :p

2. Padi

Padi New Member

444
    0
    0
    Tean, et ta küsib RKs esitatud küsimusi kuskilt teistest foorumitest ja siis kopeerib siia kellegi teksti või seletab oma sõnadega üle.
    Tark võib olla, kuid kui praktikas kordagi proovind ei ole, siis ei tule asjast midagi välja.

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    peale rk on mõni väiksem rollerifoorum/rolleriosakonnaga veel ja nii palju kui mina sattunud sinna siis ikka päris lolli teksti on seal aetud. Nii et ei usu eriti.

4. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    tegelt ta ikka tajub ka natukene. arvate ka et keegi teine targem vend ka siin we ?? endal oli ka stock masin jube hää , aga kui tuunima hakkasin , siis juba gondlipoldid värisesid lahti , tagarattalaageri kuulid lendasid minema , tooretross puruks jne. öeldakse , et kui tuunid , siis ka laguneb! ja se vastab ka tõele :roll: raha nagu näha poisil on ja las nokitseb edasi

5. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
    noo ta tajub küll , kuid ikka sitaks närvi ajab kui see vend ütleb et masin ei liigu aga tegelikult liigub nii et karp lahti, tuleb olla rahul sellega mis on, ja tal on see vägagi kiire roller, kohalt hüppab minema jne. ajab kettasse kui kutt viriseb et masin absull ei liigu, jääb mingitele lambodele ette jne, see on loogiline.

kuid kutt tajub ja las ehitab .

6. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    On kaks võimalust, kas tuunid üksikute juppide haaval ja masin laguneb, või tuunid korraga kõik ja masin ei lagune!

7. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    sellessuhtes on poisil täiesti õigus !

8. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    Tarmo peaks oma masinat veidi hoolikamalt kokku panema, ei tohiks rutata.

Ps. See ei tähenda, et ma parem olen :lol:

9. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    nojah ta üritas ju isegi talvel sõita. :lol:

10. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    Eks kõik oleneb ikka tegijast, kui hästi asju tehakse ja palju viitsimist on mingi asjaga jaurata. Sellega ma ei ole ültse nõus ,et kui tuunida siis masin peaks kohe lagunema hakkama. Muidugi selle koha pealt vastab see tõele ,et mootor kulub kiiremini, vibratsioon suurem jne jne aga ikkagi, kõik oleneb kuidas asja teha.

11. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    No kurat, kõik on viimased kilomeetrid(raamiga ei julge eriti sõita) korras olnud, ühtegi kuradi viga pole olnud peale kütte otsa saamise ning vaakumvooliku lahtitulemisel. Ainuke asi mida praegu lendab, on poldid ja mutrid, mis logisevad lahti selle jubeda värina peale. Homme lükkan 21 karpa peale, võibolla muudan süüdet natuke hilisemaks(hetkel 16-17 kraadi enne ÜSS) ning hakkan timmima, variaator on piisavalt juba enam-vähem timmis, eriti rohkem tuuningut sinna ei tule. Kusagil kuradi teises foorumis ma ei käi küsimas, kõik info on kas praktikas kogenud, või siis siit samast foorumist varem loetud.
    Pärast täna õhtust olen nõus et masin liigub ikka mõnusalt. Sai tagal proovitud, eriti välja ei tule kuna lihtsalt kardan üle tõmmata, masin ise aga läheb ülikergelt tagale. Kiigest tuli blokk lahti alles koha peal kicki lüües, väga vedas et sõidu ajal ei tulnud. Nüüdseks jõuga kinni keeratud, ei tule ta kuhugi.
    Lauaarvuti garaažist tagasi toon, siis saab ka pilte ja paar videot.

12. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    Lauaarvuti garages? Imestan kui sa sinna ka wifi oled sebinud. :lol:

Oot sa kolisid uude garagesse? Kuskohas see asub?

13. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Pöörde läks ikka hästi, aga puterdas ja kahjuks sõita ka ei saand. Kui tahad siis mul on ka mingi video.

14. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    viska mõni vid siia.

15. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kui võrri tallinna tood(sul see elvas pole v?) siis räägin täpsemalt.
    Wifit pole, krdi tele2 levi pole ka garaažis, seega telefoniga ka nii kergelt levi ei tee.
    Muidu varsti saab sinna wifi, see pole probleem :D

Joss, kiirendusvideo võid üles küll lükata.

16. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
    päris jõhker loogika vend oled ikka ...

17. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    njh,rollu mootor bikele kh,erk vend,mmis teha

18. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
  19. cruzer

cruzer New Member

205
    0
    0
    Võrr ise siin Nõmmel ikka, ootab kuni paks omanik viitsib väheke oma *PIIKS* liigutada. Vaja ainult voolikud ühendada, veel nipetnäpet, aga ta ei viitsi liigutada ka, vahvel ka ei mõju enam... Soz for OT.

20. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte