Z0ne - Aprilia SR70 Street '08

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Sept 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Mida see esimene lause tähendab? Mis välimusega juhtus siis?

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Maun0 tegi stoppiet, mina ei saanud pidama. Kohe lükkan paar pilti üles.

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    ma ei usu enda silmi :eek:

4. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    o_O :eek:

Loodame, et masin jälle seisma nüüd ei jää...
    Edu parandamisega :)

5. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    aiai, väga inetu:S

6. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Tee see masin nüüd uuesti korda ja müü kellegile maha, sa nussid lic pilli ära

7. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    nii nüüd tee nii kisu see masin tuledest asjadest paljaks, kõik küljejalad starterid möllud nahhui, korralikud rehvid mootor timmi jne jne ja võistlema mis sa nahhui ns tuunid nah .. :roll:

8. snr

snr New Member

925
    0
    0
    v siis müü varuosadeks, võtaks heameelega radika sult... :d

9. sector

sector Member

427
    8
    18
    Sul see masin korras ka on olnud?:D Koguaeg juhtub midagi... :roll:

10. kevinopa

kevinopa New Member

1,310
    0
    0
    eelmise omanikukäes oli :D:D

11. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Milleks on sul üldse vaja ss tõmmelda igast trikitamiste ja muude jamadega, kui sa ALATI suudad midagi ära lõhkuda? :roll: :roll: :| :|

12. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    SA ei saa ise kunagi teada kui järgi ei proovi :d See teema et " Naised saunas rääkisid " pole see sama kui järgi ei tee ju .

13. stento

stento New Member

1,954
    0
    0
    kui üks vend ees äkitselt pidurdab ja zone ei saanud lihtsalt pidama õigel hetkel, siis see on trikitamine ? :D

14. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    Mäletan aegu, kui z0nel alguses stock oli, liikus stocki kohta hästi, oma kuu aega sõitis ja pani malossi spordi peale, pidas vastu kûll kuid hakkasid probleemid tekkima. Kohe alguses ütlesin , et kui tuunid hakkab lagunema. See on mootori poolepealt. Välimusest on lihtsalt olnud ebaõnn 2x ning kokkuvõttes ütlen, et sul on needusega pill, nagu Ragnaril oli.

15. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Noo ok panin vähe puusse, aga siuke mulje on jäänd, et tal seda tihemini on juhtunud :D :oops:
    Ja ma pidasin silmas ka neid igast tehnilisi probleeme :D

16. DCsten

DCsten New Member

12
    0
    0
    see toimus umbes nii , et inimesed tulid ette maun0le , maun0 tegi stopiet ja siis z0nel pidurid ei võtnud niikiirelt ja siis oligi mäss vms .

17. DCsten

DCsten New Member

12
    0
    0
    täpselt nii , ma arvan kah seda sama :D

18. Z0ne

6,380
    1
    38
    Ega reageerimisaega mul eriti polnudki, inimesed kõndisid ees, Maun0 sõitis järgi ja tegi stoppiet täpselt siis kui mina hakkasin tema paremalt tagaküljelt mööduma vasakule. Kiirus oli seal 40-50 enne pidurdamist. Omal ainult natuke käsi valus ja väike ehmatus, streedil lendas üks suunatule klaas kildudeks, ühest kohast tükk väljas ja kahest kohast katki. Vedas et täpselt enne vahetasin amordi tagasi lühema vastu, muidu oleks üle lenksu lennanud. :lol:
    Aga jah, pakkuge vahetuseks igasugu käikudega masinaid, võin vabalt kompi ka maksta kui korralik masin.

19. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    annan oma 125cc piti ducari mootoriga :p

20. Z0ne

6,380
    1
    38
    Ei sobi, tänavalegaalset ja dokkides(veel parem reaalselt) 50cc.

Ikka veel ei mõista kuidas see masin suudab taluda 30km+ trippe, kus kiirus pidevalt 70-75 paremini, kui lühikest sõitu linnas..

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte