Z0ne - Aprilia SR70 Street '08

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Sept 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Vabandust neile kes öösel linnas olid!

Pmst jah, sai trippima mindud, lampist keset linna lendas silenceri sisu nahhui. Sai kokku korjatud, JossuX- pani masina täpselt siis käima kui politsei tuli. :lol:
    Igastahes midagi, sai enamus teed tagasi lükatud, laulukast sõitsin üles mille peale andis rihm otsa ning masin läks piirajani pöörde(sellel süütel on piiraja??) Edasi lükkas tanel mu võrriga koju ning kõik oli jälle 5+, nüüd on minul igastahes keeway isu ning kui selle müüdud saab võib järgmiseks masinaks oodata keeway'd.
    Silencer muideks jumala lambist murdus lihtsalt pooleks, võite sisemist toru pakkuda 3 kinnitusega, nõus ka ostma kogu silenceri.

2. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    -.-

see oligi see mis ma öösel viimsisse kuulsin...

3. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Väga kahju, et rolleriga halb õnn on :roll: :roll: :oops: :|

4. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Täiesti haige värk mees :D Aga minu soovitus, osta üks heas korras mitte väga tuunitud rox ning olen päris kindel, et see kestaks kauem sul! :p

5. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    njaa , se õnnetuse värk oleks võinud ära jääda :oops: enda SXil ei olnud midagi häda , taguporikas ainult nata mõraliseks.

6. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    kuidas saavad need õnnetused juhtuda? Ikka juhtide halvast sõidustiilist....

EDIT:

ANTO :| ?

7. anto

anto New Member

77
    0
    0
    MIDA FAKKI? :lol:
    milles mina süüdi olen?

8. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    Tarmo ajas et kui sina rolleri juures siis kõik läheb *PIIKS*

9. DCsten

DCsten New Member

12
    0
    0
    haha t2itsa v6imas ju :D

10. kevyn

kevyn New Member

863
    0
    0
    tra no kuskohas ta stoppiet ei teeks, tagale ei lähe siis tuleb ju muudmoodi kergitada mõnda otsa. mis gondlitest saab nüüd ?

11. Username

Username Active Member

1,173
    0
    36
    z0ne oma roxi teemas:
    :| :|

12. peugeot1

peugeot1 New Member

304
    0
    0
    Mis sa tahad õelda et ta proovis tagale tõmmata ja pani külili . Kui olekski nii juhtunud siis oleksid seal sügavad kriimud . Gondli järgi saab küll nii aru et on proovinud autost vms kõrvale põigata ja siis licalt nurgaga vastu läind . Seal on isega auto stange värvi näha.

13. kevyn

kevyn New Member

863
    0
    0
    mida sa ajad, mine mõni lk tagasi ja loe mis toimus

14. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    njaa. mu SX läheb tagale ka, kuid antud hetkel tegin jh stoppied, sest mingi 10 meetrit eemal olid rida inimesi :| :|

15. kevyn

kevyn New Member

863
    0
    0
    et siis oli vaja ikka nende inimeste ees eputada ? või kui nad su ees seisid siis ei saanud pidama ? muidu niisama pidurdades saab kiiremini pidama kui hakata seal stoppiega nussima. vaene inimene, kes su SX kunagi ära ostab. täielik hooramine käib, koguaeg näen kuidas sa oled kõhuli lenksu taga ja viimast võtad + veel need stoppiega nussimised jne. aga no eks sa ise tead mis teed :)

16. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    need inimesed olid kahjuks seljaga meie poole, niiet nad ei vaadanud meid. BTW minuarust me just läksime sinna parklasse , et natukene "stuntida".
    kui sa tahad väita , et ma ka midagi valesti tegin, siis anna tuld.

17. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    iga foori taga stoppiga seisma ja tagal minema :lol: (isegi kui mendid seisavad üle tee)

müüd streedi varuosadeks? :|

18. peugeot1

peugeot1 New Member

304
    0
    0
    tagale tõmbamisest pole juttugi

19. Azv

Azv New Member

639
    0
    0
    Eht udu oled, loe Kevyni esimene lause korralikult läbi, siis ehk taipad, mida ta öelda tahtis. FP

20. peugeot1

peugeot1 New Member

304
    0
    0
    aaaa sry :oops: ikka juhtub :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte