Z0ne - Aprilia SR70 Street '08

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Sept 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Kuhu sa malossi spordi viskasid??

2. cruzer

cruzer New Member

205
    0
    0
    Tuhatoosiks garaazi.

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Garaazis seisab ja ootab tulevikku, kui keegi osta ei taha, vaatan ehk saab selle portida nö corsa2'ks

4. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Edu masinaga! Loodan, et saad ka välimuse timmi :)

5. Z0ne

6,380
    1
    38
    Väike update, masin pärast mõnda normaalset toimimist jamab jälle täie mõnuga. Tööle pannes alguses poob, pöörde läheb siis puterdab jubedalt, reduktoris mingi kala sees, ning summutist lendas pärast pikemat peenestamist sädemeid. Sai summuti ka ära poleeritud ning lakitud, see aga nüüd pärast ühte tiiru jälle ühest kohast pruunikas. Peale sai ka Malossi VL13 klapikambri, uus vaakumkraan, Polini speedcontrol, Stage 6 Racing Drive, Polini rihm, Malossi MHR sidurikell. Sees ka uus Malossi MHR RHQ väntvõll koos Malossi laagritega, kahjuks ilmus et keps on sellel hoopiski 85mm pikk, seega sai sebitud Stage 6 Spacer kit ning see viga parandatud. Sportsüüdet hetkel peale ei saa panna, kuna ükski mutter ei sobi. Kaasa tulnud mutter on liiga väike, teised ei ulata keermeni.

6. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    kui raha on siis miks mitte kuid üldjuhul mulle selline jamamine koguaeg ei meeldi...

7. Z0ne

6,380
    1
    38
    Mis jamamine? Sa pole mu rollerile kätt külgegi pannud :D
    Aga räägi, sul masin koos? Ma tean milles viga, kerge parandada, lähme varsti sõitma.

8. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    seda ikka jälgisid, et selle spaceori kanalid ühtiksid nii mootori kui su corsa omadega?

9. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kahjuks ei ühtinud, suuremad olid spaceril. Ei saa aru kas oli jõukaotus või variaator läks veel rohkem timmist ära uute juppidega.

10. Z0ne

6,380
    1
    38
    Pagana magneeto sõi mähisel juhtmeid, üks läbi. nüüdseks need korras. Sõites käis väike ilutulestik seal sees. Selle tõttu ka puterdas ja poos lambist. Vaja suuremat düüsi kah. Variosse sai ka raksemad rullid pandud ning malossi torsion control vahele lükatud.

11. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    Mis sul squish on äkki oska Öelda?

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    Pole õrnemat aimugi, pole ära mõõtnud. Spaceriga läks silmajärgi öeldes suuremaks vahe, pean järgi vaatama.

13. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    kindlasti pane squish paika, sealt tuleb ikka ulme võimsus kui asi timm.

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kahjuks asi selline et juurde panemiseks pean kas alumise tihendi eemaldama, või spacerit õhemaks tegema.. All ainult üks tihend, teine vahe hermeetikuga.

15. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    kle, vaata mis ma leidsin peale pikka otsimist, nüüd saad ka endal süütemängu peale timmida. :D :D :D

16. Z0ne

6,380
    1
    38
    Väga hea, suured tänud :D
    Ainult pagana mutter ei sobi, keere liiga väike orig mutril, teine ei ulatu keermeni. Peab kas natuke muutma ühte mutrit või sebima mingi väikse.
    Praegusest siis nii palju et masin liigub ikka väga hästi, kohalt kiirendades ei jõudnud maastur järgi. Peal ka stock õhupuhasti, arvatavasti praeguseks jätan ka selle sinna kuni 21 karpa peale saan panna. Reduktor oli seibi kuidagi ära ribastanud, minu oma viga et seib valesti jäi. Nüüd aga reduktor nii putsis et velg loksub haigelt all, räiged kolksud käivad ka läbi sõites, supporti ei saa kahe poldiga kinni keerata, muidu tõmbab ratta blokki kahes kohas. Uus reduktor on ka mingi teise masina oma, arvatavasti aerox. Võite pakkuda korralikku reduktorit, ning müüa ka aeroxile sportülekanne mida ei pea pressima.

17. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Maasturiga kiirendust võrrelda nüüd küll väga viis :lol: Aga sul ikka koguaeg laguneb see asi, midagi korras ka ikka püsib ? :roll:

18. Z0ne

6,380
    1
    38
    No maastur oli ainuke asi mis täna järgi mulle püüdis jõuda. :D
    Reduktoris polnud õli sees kuni simmer oli katki, nüüd läks alles lõpuni putsi. Simmeri ära vahetasin kallasin muidugi värske õli sisse, ning kogu see aeg on tagarattal loks sees olnud.
    Kas midagi korras ka püsib? Jah, angeleyed töötavad veel, tagutuled millel ma just värvisin korpused oranžiks, silkus polnud mitte ühtegi kriimu, iga matsuga läheb masin tööle, suhteliselt vaikne on masin midrace kohta, juhtmestikku olen korrastanud juba veidi, mähiste juhtmed said korda tehtud(magneeto sõi neid, tänud tanelile et korda tegi). Jutu põhimõte on selles et tegijal ikka juhtub õnnetusi ning alles hakkas kevad ning sõiduilma veel nvn korralikku ei tule. Vihmaste ilmadega mina enam sõita ei taha.

19. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Mu lause oli mõeldud pigem sellena et kui Kummituselt selle ostsid siis see oli täiesti tip-top ilus nii tehniliselt kui ka optiliselt, aga nüüd..

20. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    vaata jh, et ei lase seda sama suguseks nagu sul see keeway oli. 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte