Z0ne - MBK Booster NG '96

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Mai 23, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. erki585

erki585 Member

513
    0
    16
    Kui üle ujutab, võta ujuk lahti ja puhasta kõik karpa ja muud jutud ära. Mul kunagi ammu ujutas isegi see nii jõhkralt üle, et kallasin paar liitrit bena sumpast välja :D

2. Spliff

Spliff New Member

48
    0
    0
    Ostsid uue küünla ja piibu? Vaata mass üle või vea uus. :p

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Arvatavasti viga ongi liitrites, summutist vaevu tuleb õhku, komp on hea ikkagi. Hommikul oli haige benakas garaazis seega sumps vast uputab benast.

4. erki585

erki585 Member

513
    0
    16
    Võta lahti, vala välja ja korras. Igatahes tookord kunagi ammu puhastasin karpa ära ja panin kokku, ning oligi timm : )

5. Z0ne

6,380
    1
    38
    Huiatki, sumps tühi.
    Omal juhe koos, sumpsita käivitub topkast, sumpsiga ainult paar potsu pika tagumise peale. Komp korras, karpa korras(19mm peal), säde olemas, küünla lööb läbimärjaks.

6. matu375

matu375 Member

214
    0
    16
    Suht sarnane värk mis mul benelliga oli.

7. Z0ne

6,380
    1
    38
    Benellil karpa viga, see ei lähe lihtsalt summutiga käima. Kõik üle kontrollitud, uued rõngad kah pandud kuna vanadel polnud sissesõitu tehtud ning camexis arvati et kompressiooni viga.

8. erki585

erki585 Member

513
    0
    16
    Mille järgi sissesõitu polnud tehtud? 10min kohapeal käia, alguses kohe pähe ei anna ja timm.

9. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kolv oli rõngaste alt süsimust, mitmest kohast olid isegi kõvemad lekkejäljed näha. Malmil ei kehti 10mil kohapeal ja siis natuke aega rahulikult.

10. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0
  11. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    malmil vaja ja mingi 20 min kohapeal v rohkem veel ja siis mingi 400km rahuliku sõitu ja asi antz

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    Peaaegu korras juba asi, silindritihendid ei pidanud, nüüd hermeetikuga koos, peaks käima minema kuna enne juba töötas, aga suri kohe ka välja. Peal ka uus Malossi TC cdi. Sai ka ennem ostetud 4g TWH rullid, aga üle kaaludes osutusid need hoopis olema 4.3 seega mulle kasutud.

Edit: Töötab, mähisepoolne simmer oli oma pesast väljast, nüüd uus ja korras. Sissesõit käib hetkel, masin tagasi kokku pandud.

13. Spliff

Spliff New Member

48
    0
    0
    Hea, et tööle said. Mul üks sett rulle 4G rulle, kui on soovi. Mõõdud on neil 16X13.

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    Mis firma omad? Mul grammikaal ütleb et twh reaalne kaal ongi 4.3g, kui sinu omad 4.0 või 4.1 siis oleks huvi küll :D

15. Spliff

Spliff New Member

48
    0
    0
    Mdea peast, mis firma omad. Punane taust sinise kirjaga oli karbil. Sul selline grammikaal, mis mõõdab 0,1G´se tolerantsiga??? Äkki laenad/kingid mulle? :p

16. Z0ne

6,380
    1
    38
    0.01 tolerants, ning päris laenata ega kinkida ei taha, kuid võin mõnel RK'l kaasa võtta, saab asjad ära kaaluda.
    Boostrile aga vaja ette uut harki amortidega, praegu tugevalt piduridades vajub esiots ratta peale ning kulutab gondlit.

17. Spliff

Spliff New Member

48
    0
    0
    :roll: Sul olid juu ainult prillid kõverad või amordid vajaksid kaa sirutust?
    Muidu see grammikaal on vajalik asi küll. :lol:

18. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    müüa roxi esiamordipulgad hea hinnaga :)

19. Z0ne

6,380
    1
    38
    Prillid kõverad ning amordid lekivad. Parem mõte oleks juba mingi parem esihark sebida alla.
    Kahjuks saan praegu ainult käest-kätte tegeleda juppidega..

20. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    streedi harki ei saa aretada sinna v? :oops:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte