Z0ne - Yamaha Aerox '00

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Dets 10, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    ei jaa rolleriga hea suveõhtuti tänistada ja nokka tõmmata :lol: :lol: :lol: !!!!!!!

2. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Eks jah... Autoga naljalt nina maast ei tõsta.

3. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Andre sutsu parandan... Monstriboy tõstab :D

4. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    kui väga vaja tõstab igal asjal ninamaast lahti ;)

5. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    ma pean sind elu lõpuni oma führeriks kui sa audi a6 (esivedu) nina maast lahti saad ilma abivahenditeta
    aga et väga ot poleks siis tarmo on masin arenend ka?

6. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    suurt arengut ple hetkel olnud :roll: . suurelpapal ehk tarmol ple aega võrridega tegeleda ta hetkel katsub oma bemmi 8) ,aga ehk varsti läheb projekt käuma jälle :p :p :p :p :p :p

7. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Kui aru ei saanud siis ma rääkisin muidu autoga sõites nokka naljalt ei tõsta. Rolleriga see raske pole.

8. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    kuule poja ära rohkem peale võta :lol: :lol: :lol: ple lihtsalt mitte midagi öelda see rollerimaailm ikka liiga haige :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

9. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Ära mängi isa.

10. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
  11. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    rahunege maha natukene , ja kelle teemat ma solgin :roll: :roll: ? ma ütlen nii nagu ma arvan ja mõtlen asjadest , see et ma ütlesin et su roller on kole kotlett ei tähenda et ma su teemat solgin.... :oops: :oops: ütlen tõde aga mingid rolleriklubi tegelased peavad lampi targutama ja kõvatama hakkama ju.... 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

12. Ivan

2,079
    6
    38
    Sa ei saa ikka aru? Reaalselt igas teemas on sul mingi noka ja ketsi värk. Siis oled veel ilge isa, kuna kõik on sulle pojad. Mul ei jää muud üle järeldada, kui et sa oled valus dalpenn, kelle jalanumber on suurem kui IQ. Enamus nooremad sellid siin foorumis trumpavad su ajumahtu sajaga :)

13. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    oi ivan nüüd sa panid küll ikka toore jõuga ju , kas ma olen sind sõimanud dalpenniks või öelnud sulle et su jalanumber on suurem kui IQ :roll: :roll: ? kui sa mind ei tea siis ple sul mingit õigust tulla mind solvama ja ütlema kellel on suurem ajumaht jne :-x :-x :-x . ma arvan et ma tean asjadest väga palju ja sina oled väga vale inimene mulle siukest asja ütlema . võta vähe rahulikumalt .

14. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Rando on tõesti normaalne vend ja teab ta väga palju rolludest,eks jamh 8)

15. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Tavai rahunege maha, rando teeb siin aint nalja, teie kõik koheselt pöördes ja teda sõimamas, nalja ei mõista v.. :roll:

Rox jah seisab, auto huvitab vähe rohkem hetkel, küll hiljem aega roxi ehitada.

16. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0
    tra tõsiselt kui te juba rks külmaks ei suuda jääda siis mv te elus edasi teete?
    aga uuendusi rsk! :-x

17. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    poh need punnvõrrid automobiil ikka vähe asjalikum teema. ostke mu taburetid ka ära

18. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Ütlen otse välja. Huumorisoont tal küll pole. Mingid kopli naljad? Ning lampi käib teiste teemades solkimas... Minu arust sina Tarmo peaksid solkijaid noomima kuid see selleks.

19. Ivan

2,079
    6
    38
    Ma ei ole veel pöörde läinud, aga naljast küll aru ei saanud :roll: Võibolla ma liiga maakas. Aga vaata, et sa sellega ikka kuhugi jõuad mitte nagu eelmise Roxiga. :| :|
    Edu ja tuult tiibadesse! 8)

20. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    tra siin rolleriklubis on ikka korralik kaadervärk koos . kas see on teema solkimine kui ütlen et roller on tõesti kole ja mulle absoluutselt ei meeldi ? ei tegelikult ju . aga nagu näha siis teie arust on see nii haige kui nii tehakse . siin peab igasse teemasse vist kirjutama ja tõesti pill on fantastiliselt ilus ja soovin edu pilliga ja ise soovitaks pärlmutter siniseks värvida :lol: :lol: :lol: siin ple vist mitte keegi kriitikaga kokku puutunud :roll: :roll: :roll: :roll:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte