Z0ne - Yamaha Aerox '00

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Dets 10, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Tarmo ise teab, mis oma teemas teha laseb ja mida mitte - keep tuning ja lase varuosadeks!!

2. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Rääkisin üldisest halvustamist ka teiste rollerite teemades.

3. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Kuule Kymcokutt, loen siin su postitusi teemadest ja arvan et sa oled ikka debiilik.

4. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    elu nagu needfospeedis pojad

5. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    +1 kymcopoja on ikka täis taun , rolleriklubis ei saa mitte keegi vist midagi kahjuks aru :roll: :roll: :roll: :roll:

6. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Ära loo palun stereotüüpi, eks! Ega siis kõik sama vitsaga löödud ole.

7. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    IVAN kas sa oled guru ja kymcopoja on su jünger 8) 8) 8) ? te ise ei saa kh enam aru mida te ajate mina ütlesin et su roller kole kui öö ja siis sa lampi paned enda teemasse et mu sõiduk on kole :lol: :lol: :lol: minu võrrist võid minu teemaall rääkida kui kunagi oma võrratule sõidukile teema teen 8) 8) 8) rahunege maha veitss.... :p :p :p :p

8. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Liikled liinibussiga, et kardad teemat teha?

Nahui vaja norida? Saan aru, et mõnes teemas OT-ks läheb aga miks nii pikalt vaja OT-da? Võrdlemiseks ja tuusamiseks on RK@Chat, mitte teiste teemat! 8)

9. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    Liikled liinibussiga, et kardad teemat teha?

Nahui vaja norida? Saan aru, et mõnes teemas OT-ks läheb aga miks nii pikalt vaja OT-da? Võrdlemiseks ja tuusamiseks on RK@Chat, mitte teiste teemat! 8)[
    täiesti haige 8) sa ütled nahhui vaja norida ja ise kahjuks hakkad norima ju :lol: rahunege maha natukene rahvas 8)

10. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Minu teema jääb minu teemasse. Antud jutt ei puutu kohe kindlasti kokku minu teemas olevaga, nii palju ma suudan end siiski taltsutada. Üleüldse, su kujutlus minust on justkui kibestunud vanaprouast, kes näeb isegi unes talle õeldud lauseid. Ma hindan sinu arvamust, mu roller võib sinu jaoks kole olla, kuid ma lihtsalt ei salli sind kui halavat netikommentaatorit, kellel on kõige kohta midagi sitasti õelda. Mine Delfisse vms või hakka normaalseks. Kui see nii mõttetu koht on, siis miks sul siin üldse kasutaja on ning miks sa kommenteerid?

11. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    ei jaa lepime ära ja teeme parem ühed õlled poja 8) 8) 8) 8) 8)

12. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Varsti tehakse vast uus teema, masina värvilahendus taastatakse! 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte