Z0ne - Yamaha Aerox '01

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Jun 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Ei olegi teemat, mõttega teen mootoriblokist teema. Enne kui raami ei saa tulevad kõik uuendused siia.

2. Azv

Azv New Member

639
    0
    0
    No, uusi pilte ikka ei teind? :D

3. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    igast pilte võib otsida minu 172cc runneri teemast :D

aga räägi lähemalt ka neile raamist jne..

4. Z0ne

6,380
    1
    38
    Roxist ei teinud jah pilte, keegi ei filminud, pildistanud eriti kokkutulekul ning siis kui ise taipasin et võiks teha oli pime juba.
    172'e raamid ja jutud jäävad nii nagu nad on - kes teab, see teab, kes tahab teada, see küsigu. Avalikult rääkima enne ei hakka kui asjad käes.

5. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    ilus rox on, kuradi palju peenestad aind:p

6. Z0ne

6,380
    1
    38
    Sorts, aga korralikult tehtud siis ei juhtu sittagi kui peenestad.
    Umbe läinud karpa oli väga lamp kokkusattumus.

7. Z0ne

6,380
    1
    38
    Rox - Käib edasi hästi, kangemaid sidurivedrusi ning natuke kergemaid rulle tahaks, praegu ei tõmba alguses nii nagu võiks.
    172cc - Uued laagrid ostetud, simmerid blokis vähe sõitnud seega alguses jätab need. Kere kah masinale teada, täna järgi, siis tuleb ka eraldi teema.
    Booster - Sai maha müüdud, ühele endisele omanikule. Loodan et on masinaga rahul.

8. Z0ne

6,380
    1
    38
    Fakkjuu, sai stenost meelega lühike puks ostetud, tuleb välja et puks ei ulatu üle gondlite :D:D
    Kuni uue puksi saab, näete raami ringi kimamas.
    Tagupidurivoolikut sooviks kh uut..

172 - Tellitud uus Malossi Multivar, Malossi Delta Clutch ning Malossi MHR 25mm PHBL karpa. Kollektor tuleb Stage 6 koos vahejupiga(kuna sahtlist võtta), mis suunab karpa tagarattale.
    Rahapakk taevast alla kukuks siis võtaks juba MHR sumpsi ka alla, aga no 430 eur ei tõmba absull..
    Võite pakkuda 5'se kinnitusega taguvelge, taga teen kettaks ümber.

9. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    Rahapuud pole mõelnud kasvama panna ?

10. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    rox, runner ja sx ongi tarmo rahapuud.

11. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    See pole kahjuks runner enam, see lihtsalt 172. :lol:

12. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    No ma pmst tean kh mis se olema saab. :D aga krdi lihtsam on runner öelda veel. :D

13. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Aga rääkige mulle ka mis raam siis tuleb.

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    Ei saa rääkida, kuna teatud inimeste tõttu pole ma ka enam kindel mis asi tuleb..

15. Ko_boy

Ko_boy New Member

356
    0
    0
    Aga rox liigub sii ilusti nüüd?
    tagumised kondlid endiselt rat-id?

16. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    mis sa ikka selle aeroxiga teed, anna mulle, viska kõne peale kui järgi tulen.

17. Z0ne

6,380
    1
    38

Roxil uus omanik nüüdsest..

Siia teemasse viimane 172 update, enne uut teemat. Kätte saadud 25 mm karpa, Malossi Maxi Delta ning Malossi Maxi Multivar. Summuti saaks, oleks ainult kokkuladumise vaev.

18. Z0ne

6,380
    1
    38
    Tagasi minu käes, jubedas seisus.. Külg kriimuline, kick putsis, mootor käima ei lähe, paak tühjaks tehtud.. Vähemalt nüüd R1200 all, kuna C16 läks pooleks.

19. rollu33

rollu33 Member

918
    0
    16
    Miks tagasi said juba?:O

20. Z0ne

6,380
    1
    38
    Piltidel ei saa sittagi aru, masendav on see et kõik juhtus ühe päevaga.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte