Z0ne - Yamaha Aerox '01

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Jun 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Phäh, sa käisid lihtsalt suitsu koiamas..

Ei tegelikult, ilma selle vennata poleks ma täna viitsinud alustadagi, ja kahtlen et oleks saanud nii palju tehtudki :D

2. Zone

Zone Member

121
    0
    16
    Reedel kahjuks alles uuesti :S elad üle niikaua ilma minuta siis saan jälle sult koni kerjama tulla :D

3. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    mina ka :O

4. Z0ne

6,380
    1
    38
    Mootor lõpuni kokku pandud, first start tehtud ning nüüd mootoripoolelt ainult vaja karpat ja variot timmida. Edasi hakkab välimusega tegelema.

5. toptuuner

toptuuner Member

41
    0
    6

Keermeliimi vastu aitab kuumutamine, kuumuta seda kohta ja siis tuleb lihtsalt lahti.

6. Zone

Zone Member

121
    0
    16
    Pane video ka ülesse mis tegin :D

7. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    Cool, Cool cool cool.

plokk jääbki siuke rõve sinna? :/ muidu korralik...

8. Z0ne

6,380
    1
    38
    Blokk jääb kahjuks vast jah selline, tuleb ainult ära puhastada.. Ei hakka enam laiali kiskuma et liivapritsi viia.
    Videol pole sittagi aru saada. Marguse videot oleks vaja, sellel hea heli :D:D

Käes juba, TM132 sai kullinokkadega kätte selle.

9. Z0ne

6,380
    1
    38
    Vahepeal pole midagi erilist jõudnud teha, mootoriblokilt käsitsi värv maha võetud ning natuke veepumba kaant läikivamaks hõõrutud. Praeguse seisu järgi aga kahjuks avamiseks seda valmis ei tee - korralikku asja kiiruga ei tee.

Stuntroxi mootor, harjutan kätt portimisel ning üritan saada olevate asjadega maksimumi pigistada. Pildipeal pole tegelikult aru saada milline see stock karter on, iga väiksem kui muudatus seal tooks ainult jõudu juurde.

10. matu375

matu375 Member

214
    0
    16
    See veepumba kaas küll väga kena 8) Avamiseni ikka aega küll, ehk ikka jõuad !

11. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    Aega on veel sitax... Mingi 30 päeva ikka 8)

12. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    2 kuud ehk 60 päeva, enamus rkl sama seis mis sul, jõuab vabalt.

13. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    Seda veepumba kaant peab veel tegema ju , ja mjbikel on õigus ... Minust läheb mööda juba

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    Teebki pärast kui peenemaid liivakaid sebib, praegu 600sega alles tehtud, rohkem ei jaksanud teha ja nii ta jäi.
    Õnnetul juhul aga ma ehitan selle kõrvalt veel kahte masinat, üks algstaadiumis, teine kohe valmis, ning millalgi tahaks stuntroxi ka valmis saada.

15. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Iga kord kui sa mitut asja korraga ehitad ei ole sul midagi korralikku valminud, seda kardan ka siin arvama! :roll:

16. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    Aga mina olen sellist asja tähele pannud, et sa oled ühte masinat korraga ehitanud ja kunagi pole valmis saanud ja on läinud varuosadeks :D

17. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    Ma räägin ka , ainuke võimalus osta 180cc praktiliselt komplektne mootor vahele, stock konditsioonis muidugi, siis ei pea putitama ka ega midagi. Ennäe imet, kasutaja skeleton02 just pakub seda :O Mdea, isiklikult soovitaksin talt osta see blokk ära ja panna vahele, välimuse teed siis alles korda.

18. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Hmm, kuule tarkpea mida sa üldse ajad kui sa asjadest midagi ei tea? Mis kuradi ühtegi valmis saanud? Kui sa natuke uuriksid, mõtleksid ja pildi kokku peas paneksid, siis saaksid sa aru ka kui lolli juttu sa ajad. Streeti ostsin ma sügisel ning sõitsin sellega kuni lume maha tulekuni ilusti ära kuna see oligi plaan, tuli talv ja hakkasin ehitama seda, kevadeks ta sai ilusti valmis ja kõik korras. Tuli müüki >K< aerox, mida ma väga tahtsin ja kuna keegi tervikuna mu Streeti ei tahtnud, müüsin ta varuosadeks. Ostsin aeroxi ära, sain ta suht halvas seisus enda kätte, ning tegin sellegi jällegi korda, masin töötas väga ilusti terve suve mu käes, mõned üksikud vead olid mis said ka kohe ära likvideeritud, siis tuli pakkumine ATMracingult et vahetada SR-Ri vastu. Mõeldud, tehtud vahetasime masinad ära ning panin sinna uue süütepooli ja masin käis nagu kellavärk, sõitsin sellega suvelõpust kuni lumetulekuni järjekordselt välja, hakkas talv ning hakkasin ehitama, uued jupid kõik läksid sisse, veljed said värvitud ning gondleid ei jõudnud.. Siis tuli sõbralt megahea pakkumine oma unistuste aeroxile, panin siis SR-Ri müüki ning kuna seda ka keegi tervikuna ei tahtnud müüsin ta osadeks ära. Ostsin aeroxi ning sõitsin sellega kuni suveni mis kotti jooksis originaal sõrmlaagri pärast kuna ta ei pidanud vastu. Tekkis mul üks teema ja milleläbi võlg, siis pidin aeroxi maha müüma ja kuna keegi ka seda tervikuna ära ei võtnud vajaliku aja jooksul, läks masin juppideks!

Ühesõnaga on kõik mu masinad minujaoks niipalju valmis olnud kui ma olen tahtnud, kõikidel on mootorid laitmatus korras olnud ning välimus on väheke pooleli jäänud. Ise ei kurda midagi, ning kes teavad mu masinad rohkem kui näiteks sina külajuttude järgi, teavad et jutul on tõsi taga! Cheers, mate!

19. Z0ne

6,380
    1
    38
    Ainuke vahe on selles, et varem koguaeg olnud vajadus kuhugi sõita ja trippida, kuid pole ühtegi masinat valmis - poolikute masinatega tripitud ja sedaläbi allamäge kõik läinud.
    Praegu juba võtta Gilera GSM garaazist, millega saaks kõik kiiruse ning trippimisvajadused rahuldatud. Ei pea hakkama teisi masinaid mis ehituses, näppimagi.
    Selle aeroxi ma teen korralikult, ning enne seda teedel ei näe kui see ON korralik.

20. Zone

Zone Member

121
    0
    16
    ja mina aitan sind selles :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte