Z0ne - Yamaha Aerox '01

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Z0ne, Jun 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ValgaRK

ValgaRK New Member

170
    0
    0
    Re: Z0ne - Yamaha Aerox '02

Ei jaa kino sai kokkutulekul :D Sinu võrr pidas hästi vastu aga Taneli omal rihm läks ja tarmo su rollil kohe 4000 km täis :D

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

On jah spidol 4k :lol:
    Aga originaalrihmaga asi krt edasi ei taha enam minna, peab vast stage 6 rihma sebima siia. Tipp kah langes mingi 10-15 km, kuigi pöörded samad. Sai pandud uued piduriheeblid, kunagi piltidelt näete saate ehk aru miks just sellised.
    Varsti lükkab teise reduktori alla, kuid enne tahaks masinat nii timmi et stardis korralikult nosu kergitaks.

3. PedakROX

PedakROX Active Member

1,014
    0
    36

S6 rihmale ei pea seibe panema?

4. TM132

TM132 Member

92
    0
    6

sama siin originaal rihmaga enam tipp nii hea ei ole

5. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36

tuuningrihmad on orig rihmadest veits laiemad,
    mul läks varjo set ka paigast, kui panin orig rihma

6. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36

Vägev pill!

7. Z0ne

6,380
    1
    38

Blä, pika reduktoriga ei jaksa vedada asi, kohalt läheb ikka mõnuga ära aga jääb toppama 50ne juures, kuidagi venitab 100ni ära ja sinna jääbki munema, mäest alla läheb rohkem(pimedas ei näinud spidot) aga vastutuult ei jõua stock reduktoriga roxile järgi(sama set pmst)
    Peab kas timmima, või siis tagasi vahetama.

8. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36

Mina ei saa aru mida te piinate neid rollereid tippkiirusega ? Nagunii ju linnas sa ei lase mingi 140ga et sul sellist tippu vaja, debiilne lugeda seda kõike kus ainult tahetakse tippu . See küll ainult minu arvamus kuna mind huvitab just mida see mopeed alguses teeb , tipp 90 täiesti piisav minujaoks , aga oki

9. Z0ne

6,380
    1
    38

Mina ise sõidan näiteks tihedalt jürri, keskmine liikumiskiirus on 90ne kandis seega masin võiks madalamatel pööretel sõita, ei kuluta nii palju kütet ega ka mootorit.

10. ThePower

ThePower New Member

490
    0
    0

Väga maasikas roller on !

11. Z0ne

6,380
    1
    38

Tüüp lasi kiirendusel sellega mingi 60 pealt tagal :D Videoid kah, kuid enamus sitaks pimedad ning mingid 10 sekundised.

12. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0

roxiga rängalt hea suurem kiirusel tagale tõmmata.
    Tõmbasin mid-race´i roxiga 95 pealt tagale ja tippkiirus taga oli 100 ja veits peale 8) ( s6 racing ja trek :lol: )

13. Unique9

Unique9 Member

404
    1
    18

Hetkel üldse ei meeldi see Aerox aga edu sulle Z0ne selle putitamisel ja ehitamisel.
    Mulle isiklikult meeldiks selline värvilahendus ainult, et veljed võiks mustade triipudega olla nagu sul hetkel on sinised:

14. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0

Zone liti uus Pilte siia :roll:

15. Z0ne

6,380
    1
    38

Täiesti putsis lihtalt, ma ei tea mis sellega nüüd edasi teha aga jah, keerati ette, pimedas mind ei nähtud kuigi mul tuled põlesid. Kiirus võis seal 70ne juures olla, enamus sai maha pidurdatud kuid ikka käis kõva laks ära. Omal pea ainult natuke tuikab, roxil kogu esiots sodiks. Esiratas peaaegu puudutab raami, gondlitest pole midagi järel.
    See rox oleks pmst nädala pärast valmis olnud, nüüd kõik tagasi nullis.. Mõtlen kas sebib kusagilt uued jupid ja ehitab tagasi või müüb lihtsalt varuosadeks maha.

16. anddrizhh

anddrizhh New Member

460
    1
    0

aiii putka, kehv lugu

17. dannukas

dannukas Active Member

1,044
    0
    36

Ära varuosadeks küll lase. Kuigi kahju jah, et nii juhtus.

18. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0

autost sõitsid läbi v auto juht jäi syydi v

19. Z0ne

6,380
    1
    38

Autojuht oli süüdi, politseid ei saanud kutsuda kuna mul puudus kindlustus.
    Tra pea lõhub otsas, kuigi kiiver on ikka väga tähtis. Ei tahaks teada mis oleks juhtunud ilma.

20. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0

Saad mingit raha vms ka? Veljed ja plokk pane boostrile alla 8) v müü varuosadeks, sest sulle niigi palju võrre.

Kahju et nii juhtus :| sa ikka suudad :roll:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte