Re: Zicco Sr 50 www Ei ole jah...tal peaks olema Aprilia Sr50 racing minarelli engine. Sumpa asemel tuleb c20 kuna r1200 pole laos ega ei tule ka lähiajal.
Re: Zicco Sr 50 www olen ise sama m6elnud peaks olema nagu ken112 utles aga dokide peal on et aasta 99 aga minarelli engine tuli 2000
Re: Zicco Sr 50 www midagi ei tulnud 2000 . Enne oli just mu arust. mul ka minarelli, lc ja 2x ketas. 99a vist. originaal kleepsud olid racing, ilmselt ta see ongi siis, ja sinul ka. www peaks olema õhk+ tagatrummel, minarelli.
Re: Zicco Sr 50 www ken ikka peab oma boosteri kondlitega eputama muidu värviringi jätad samaks? ootan huviga valmimist,
Re: Zicco Sr 50 www enamus gondlid valmis mingi 4 juppi veel tega esi gondel ja jalge esine gondel ja siis värvi minek värv tuleb üleni valge!
Re: Zicco Sr 50 www oi kurat , sellisest SRśt olen unistanud , et üleni valge . mõtlesin teha järgmise projekti ka vanemast SRśt ja üleni valge teha + krooom , aga no siiis jääb vist ära , kujutan ette , et valmimas on midagi jubejube ilusat .
Re: Zicco Sr 50 www veljed ja variokaan tulevad ka valged siis amort valge valge istmenahk soundboardi nahk tuleb valge veepumba kaan valge aga nh algus tahaks saada gondlid valmis ja mootori peale siis hakata pisi asju tegema!