Selline tunne et mihkel oleks kadri sisse lasknud oma kasutajaga :roll: Aga jah, sellesmõttes et võiksid kokku laduma hakkata ja värki , ära võiksid ka juba värvida, nkn sumpat all pole hetkel ju.
Jap talv hakkab kätte jõudma, ma mõtlesin ka veel, et no natuke vb saab veel sõita kuni ilmad normid ja siis talvel läheb tõsiseks tööks, hakkan pikemalt hollandi/saksa lehti sirvima ja midagi normaalset leiutama Ole tubli, ja olen vb kunagi abiks, kui minust abi.... Moraalselt alati :lol:
Täiesti ise mõtlesin, pidin ju sest taavi käis mulle kogueg pinda: Mihkel palun palun palun kommenteeri, mu teemal niivähe vaatajaid, palun kommenteeri Aga püss tuleb vast kõva, edu.
Sumpa on keeenaa, vaata et sa siis seda ikka igaõhtu hõõrud peale sõitmist, et ikka blingbling oleks :lol:
Rahune maha tarjo, sind tervitati noorteraadios, pidavat olema kellegi puuris !? Muidu mootor jaa normal Onestep- olen
Niizama, poste ei või siis koguda? :roll: Valetas mulle juu. :? Koolis rääkis loogikat, et kõigil ulme 70cc püssid, et peab ka tegema mingi elupüssi, eisaa alla jääda juu 8) Misasja, ma tõesti nii kuulus, et keegi tervitas mind? :lol: