Re: Zirosequel Honda Sanyang/SYM a miks peaks seda tegema? oled endal juba verele peksnud poolpehmega ja pole muud teha? :roll: pole mõtet ju nokkida ta kallal mingi pisivigade prst. alguses vingutakse venelaste kallal et õppige eesti keel ära ja kui õpivad siis vingutakse kui mingi väike viga sisse tuleb...
Re: Zirosequel Honda Sanyang/SYM No türa.Ma ju õppisin ära eesti keele.Õpitakse ikka vigadest ning nende parandamisest Kust sa nüüd selle teada said? Palun vabandust offtopic-u eest!
Re: Zirosequel Honda Sanyang/SYM jep sorry ot eest, aga jep ma saan aru kui parandatakse see täiesti normaalne aga no te ju nokkisite ta kallal mitte ei parandanud
Re: Zirosequel Honda Sanyang/SYM Kuidas Te määrate selle,kas ma nokin ta kallal või parandan? Oleksin väga tänulik,kui mõni mode selle pasa kustutaks!
Re: Zirosequel Honda Sanyang/SYM masin sõidab töötab. Talvel Plaanid 70CC Uus süütelukk. Uus karpa ja kõik :roll:
Re: Zirosequel Honda Sanyang/SYM no nii täna saime masin tööle. masin seisis garages 7 kuud Homme tellin karpa ära arvan et 17mm karpa soobib hästi siis Ostan uus sinine pirn spidole ja tagale! 8)
Re: Zirosequel Honda Sanyang/SYM 70CC täna sain kätte 70cc silku ja 17.5 karpa täna siis panen karpa ja homme siis panen silku 8)
Re: Zirosequel Honda Sanyang/SYM 70CC 120euri koos karpaga ja 70cc sport ikka aga ei mäleta mis firma aga just panime silku ja hääled mõnusad 8)
Video: http://www.youtube.com/watch?v=qInI-rc-8D4 ja mõned pildit uus silku vana kolb 10k läbisõit aga suvel ostan multivar ja asi valmis :lol: